Potrebujem, aby mi nezainteresovaní ľudia vmietli do tváre, aká som blbá

Príspevok v téme: Potrebujem, aby mi nezainteresovaní ľudia vmietli do tváre, aká som blbá
rosie62

Ahojte,
momentálne som v dosť blbom stave, lebo, ani nemôžem povedať, že sa spametávam zo vzťahu, lebo žiaden nebol, ale musím sa konečne zobudiť.
Mám rada jedného človeka. Písala som kvôli tomu aj do jedného časopisu, kde mi vysvetlili jeho pre mňa mätúce reakcie, a ja viem, že sa kvôli tomu budem zožierať zvytočne, preto, ako mi radili v článku, "potrebujem, aby mi to viac ľudí potvrdilo". Nebudem Vám tu rozoberať celý príbeh, je nudný a nezaujímavý, zhrniem to tak, že on sa so mnou len hral, zatiaľčo ja som do toho padala hlbšie, a zakaždým, keď som sa snažila naňho zabudnú s tým, že je jasné, že to nikam nevedie, sa znova ozval a vo mne zase skrsla nádej. Nikdy však medzi nami nič nebolo, okrem toho, čo mám v sebe.
Neviem, či sa teraz už konečne dokážem od toho odtrhnúť. Vypla som si ho z chatu na fb. Nedokážem ho ani zmazať! Nedokážem myslieť na iného a preto som aj tých, čo sa snažili, poslala hneď preč. Načo im dávať falošné nádeje, byť s nimi, keď stále myslím na iného?
Okrem toho, mám zlý pocit aj z niečoho iného, intímnejšieho. Ešte som z tohto hľadiska nič nemala. Mám ho tak rada, chcela som, aby to bolo prvýkrát s ním. Viete, niekedy si predstavujem veci. A ke´d si ich predstavujem s ním, je to... uuuuch. Asi každá baba má sexuálne fantázie, a keď fantazírujem o ňom, je mi tak dobre, že nech tam dosadím akéhokoľvek fešáka, nie je to ono. Ako naňho nemám myslieť, keď ešte aj v tomto sa objavuje? A keď sa donútim pri tom snívaní predstaviť niekoho iného, tak je tak ťažké vzdať sa toho vzrušenia pri snoch o ňom.
Vidíte, a to už nie som pubertiačka. Mladá žena, a takto ju jeden moták pomotá.

ramadana

pomoze jedine uplne a navzdy prerusit kontakt. alebo ho priamo konfrontuj so svojimi citmi, co moze byt brutalne ci trapne. ale prelomenie tej hranice ti mozno pomoze otvorit oci a pochopit nielen rozumom ale aj srdcom ze fakt tadial cesta nevedie.

odpovedaaam

podla mna si ho v predstavach prilisne idealizujes a fantazirujes o nom....podla mna vlastne namotavas na neho samu seba... a dookola hladas si dovody sama ako sa k nemu vracat..mam dojem ze on je z teba viac zmeteny ako ty z neho..mala by si sa zobudis spiaca princezna... :)

A-pesimista

suhlasim so sejlou. on ta nemusel manipulovat, videl to zrejme cele zo svojho pohladu a neuvedomoval si niektore veci. inak podla mna sa toto stava aj chlapom, ked si veci vysvetluju inak ako naozaj su. budes to musiet preckat, kym ta to prejde. najlepsie urobis, ked sa budes venovat sebe.

clarissima

Ahoj rosie, nie si blbá, stalo sa to viacerým.
Strácaš s ním čas. Ono ťa to prejde, ale opäť to chce nejaký čas. Dívaš sa na to správne a to je dobrý začiatok. Čaká ťa zlé obdobie, ale aj to raz prestane a potom budeš ok :) Do ničoho sa nenúť, nasilu nezabudneš, nevyčítaj si to...len to nejako preži a ono to bude lepšie a lepšie. Vyzeráš byť rozumná baba (čo však neznamená, že nemôžeš byť zaľúbená do nesprávneho :) )

Waymar

Ak si s ním stále v kontakte keďže si si ho nevymazala úplne.. tak sa s ním otvorene porozprávaj.. resp. sa o to pokús

Sejla

A v čom potrebuješ poradiť, moja? Nie si blbá, toto sa stalo mnohým mnohým ženám. On nemusel byť nutne zlý, proste vôbec nevedel, ako ti to ubližuje, nebol zaľúbený. A ty si bola, topiaci sa aj slamky chytí. Zober si, že ak by bol hajzel, tak by ťa využil na sex. Čo by si robila potom?
Pretrhni s ním kontakt ak môžeš, aspoň na hodne dlhú dobu, kým sa z toho nedostaneš, zatial nájdi samu seba, nefantazíruj o sexe s ním, radšej sa sústreď na iné oblasti života, ktoré ťa zamestnajú, povzbudia, rob niečo pre seba. A časom to oslabne a prejde.