Keď Vám umrie pes, umrie aj časť Vášho srdca

Príspevok v téme: Keď Vám umrie pes, umrie aj časť Vášho srdca
Lienocka5

Neviem, či si to vôbec niekto prečíta, ale potrebujem to zo seba dostať von...
Už je to 10 mesiacov, čo som prišla o psíka (14r.) Milovala som ho nadovšetko.. aj keď mám ešte jedného, s ktorým som každý jeden deň, smútok neodišiel.. Spomínaného psíka, ktorý umrel som sa rozhodla dať utratiť, pretože už nevedel behať, nejedol, nevládal vykonať potrebu.. Maximálne na chvíľu zodvihol hlávku a opäť ju položil a zaspal... Posledný víkend som s ním preležala na verande na koberci v objatí. Možno Vám to príde hlúpe, ale celý čas som mu neustále opakovala, že ho strašne ľúbim a aby ma neopustil.. Vedela som, že to je nemožné, no dúfala som do poslednej chvíle.
Rozhodla som sa, že bude najlepšie ak nás navštívi veterinár doma a psík umrie v prostredí, ktoré dobre pozná.. Keď príde chvíľa, v ktorej veterinár pichá injekciu a psíka držíte, príde aj tá najväčšia rana do srdca, ktorá sa vyrovná strate najbližšieho príbuzného..Celý život to budem mať pred očami.
Pýtali sa ma, či nechcem odísť radšej von a vrátiť sa, až keď umrie, no nedokázala som to. Nechcela som ho opustiť a dovoliť, aby sa bál.. chcela som, aby cítil lásku do poslednej chvíle.. Hovoria, že čas je najlepší liek, no neverím... Akoby to bolo včera.
Pokiaľ ste si to celé prečítali a máte doma psíka, dávajte mu každý deň toľko lásky, koľko len vládzete, on vám ju vráti 100x silnejšiu.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Ovecky

A ja neznasam zakomplexovanych ludi, ktori odsudzuju takych, ktori vedia prejavit cit aj zvieratu a prijat lasku od ineho tvora ako od cloveka. Tvoj nazor ma vobec nezaujima, ale je uzkoprsy az strach. Mna pohryzol pes kedysi tak, ze mam obrovsku jazvu na riti, za to som ale na psov nezanevrela a nevypisujem kraviny ako tuna podaktori. Nelakujem svojmu psovi nechty, ani ho nevozim v kocari, ani s nim nechodim ku psej kadernicke, tak nechapem akoze o co tu ide.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Ovecky

Dochnu akurat tak vrahovia, nasilnici a tyrani, pripadne znasilnovaci ty zadubenec. Kto nema cit k zvieratam nema ani k ludom. Kvoli takym ako ty sa ludia upinaju radsej na psov. Pes nikdy nevypoti nenavistny koment. Jedine ze ma majitela kkta potom je aj ten pes chudak zdegenerovany.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Ovecky

Spamataj sa ty laskavo a netrep sprostosti, ked nemas sajnu co je zivot so psom a kolko lasky take zviera vie dat. X ludom zachranilo zivot, ze si napriklad adoptovali psa, doslova. Keby ludia neboli taki hnusni, zavistlivi a pridrban* tak by sa ti normalni tolko nefixovali na zvieratko

triezva11

Ludia preboha uz nech vam nesibe zo psov . Toto je strasna doba kedy su ludia proti sebe a maju namiesto priatelov, rodin a deti psy a robia z nich bohov. Uz prosim vas vytriezvite a naucme sa radsej vychadzat lepsie medzi sebou ako ludia nez si kupovat tieto zvieracie nahrady za normalne vztahy.

Ovecky

Je to sajrajt...moj psik zmizol bez stopy pred dvoma rokmi, neviem co je horsie, ci vediet, ze zomrel, alebo nevediet vobec nic. Neprejde den, aby som na neho nemyslela, je mi z toho zle a dufam, ze tomu co mu ublizil ruka zhnije. Ak mu niekto ublizil. Ale pravdepodobnost je 99% kedze vraj poculi vystrely. Neviem, mozno sa nejaky zakomplexovany zeleny chu* zasa raz vyzil. Mozno ho ukradli a zozrali, nebolo by to prvy krat. Mozno zije v dobrej rodine, ale ta nevedomost ma raz zabije. Tento svet je proste pekne skurv*ny...