Neustále hádky vo vzťahu

Príspevok v téme: Neustále hádky vo vzťahu
aeus

Ahojte,

neviem poriadne kde začať, aby som to tu všetko objektívne zhrnul.

S priateľkou sa poznáme zhruba pol roka. Ona mala záujem od začiatku, no ja až neskôr, až sme sa napokon pred 3 týždňami konečne dali dokopy. Odvtedy je to ale divné. Neustále sa hádame kvôli rôznym veciam, niekedy sú to maličkosti, inokedy nie. Keď chcem niečo rozumne riešiť, zduje sa a vyhráža sa rozchodom (takmer na dennej báze).

Nedávno ma kamoška pozvala na oslavu, kde bude aj baba, ktorá o mňa mala predtým záujem, tak som svojej priateľke normálne povedal, že ak pôjdem, tak len s ňou, ináč nejdem. Ona hneď začala že nech si tam idem sám, aj tak by som tam šiel len kvôli tej babe atď. Nedalo sa s ňou proste normálne komunikovať.

Počas leta bývame obaja na intrákoch, pár izieb od seba. Nedávno sa vedľa nasťahoval kamoš a jeho priateľka. Včera nás volali hrať Osadníkov, tak som samozrejme predpokladal, že pôjdeme obaja... chyba... nechcela ísť aj keď sa len nudila na izbe a znovu sme sa pochytili... ja som šiel, no počas celej hry mi vypisovala blbosti a samozrejme zasa sa chcela rozísť. Dnes ráno sme sa o tom rozprávali a vyhodila mi na oči, že chcem byť len s kamošmi a nie s ňou. Pritom odkedy sa poznáme ani moc nechodievam von a venujem sa väčšinou jej.

Tvrdí, že ma miluje, no aj tak sa každý deň vyhráža rozchodom, ja už neviem ako to riešiť... keď sa jej opýtam, kde robím chybu a čo je zle, nepovie nič normálne. Je to povahovo super baba, no toto niesme schopní riešiť. Nechcem o ňu prísť, preto chcem nájsť to, čo robíme zle a kde je chyba a opraviť to... Dúfam, že keď sa na to pozriete nestranne, poradíte mi, kde robím/e chybu.

Ďakujem za odpovede

asipako

Obaja ste nezreli a ona sa javi ako problematicky partner. Normalny clovek nesermuje silnymi slovami ako rozchod, rozvod..
Precitaj si o hysterickej poruche.
Na tvojom mieste by som sa rychlo zdekovala. Dievcinka musi hoooodne dozriet a mozno nie je ten typ, ktoremu sa to podari.
Kym sa rozhodnes, antikoncepcia! Vies si predstavit, ako by vrtosila a zametala s tebou, keby mala nad tebou moc (dieta, gravidita, ine vazby) ?

MultiLevel

Tesis sa zmene, ktora nastala, ale ta zmena musi byt dlhodoba....ono, tyzden bude fajn a potom sa moze vsetko zmenit. Samozrejme, prajem ti, aby to tak nebolo, ale podla toho co pises mas vedla seba trosku nevyzrete dievca. Nemusi byt zla, ale to, co robi...hm...v podstate nie je o tebe, chapes? Ona sa musi dat do poriadku. Musi si uvedomit co chce a ako chce. A makat na sebe stale, ak chce niekedy zmysluplny vztah

aeus

ďakujem ľudkovia, moc ste mi pomohli :)

porozprával som sa vtedy s ňou a povedal som jej že ak nezmení prístup a ak sa stále bude vyhrážať rozchodom, tak to ukončím ja... mám len jedny nervy

odvtedy je ako vymenená, o rozchode za týždeň nepadlo áno slovo... vôbec sa nehadame a vyzerá to sľubne :)

ešte raz Vám všetkým ďakujem :)

Blondula

dalsi dobrak,co ma na krku trubu :D nikde nie je napisane,ze ak dvaja spolu chodia,musia byt stale len spolu ! ked ti stale odmieta niekam s tebou ist,tak proste pojdem sam a hotovo ! poza chrbat nechodis,vyprosujes sa jej a ona nic ! nech si sedi na riti a hotovo ! s naladovymi,ziarlivymi a domyslajucimi ludmi je to strasne tazke spolu zit.pri kazdodennych hadkach vam to spolu dlho nevydrzi.ja by som na tvojom mieste isla s kamosmi niekam na chatu na par dni sa odventilovat.sam,bez nej,aby si si to vsetko vyjasnil a podla jej spravania,co ta bude bombardovat nonstop smskami,rozhodol,ci s takym clovekom chces byt.

soffa

toto nie je pohodova baba,to je "naladova baba".a to je rozdiel,uvidime ako ta este budu bavit tie jej nalady.osobne si myslim ze uz teraz mas dost.divne zamilovana baba sa sprava milo,pekne,proste spravi co ti na ociach vidi,a nie prubertalne vykyvy.ak by sa mi vyhrazala rozchodom,tak jej pekne povedz ze dobre koncime a uvidis ako zareaguje.toto nie je normalne.nech sa dievca spamata

zewa

Ona sa o teba boji. Teda sa boji, ze o teba pride. Viem, ze to vyzera nelogicky, ale takto to vtedy vyzera. Skus jej vysvetlit, ze ju mas rad. Ze si si vybral ju a ked ti neveri, tak sa tazko v takom vztahu existuje. Povedz jej, ze nech ti pomoze pochopit, co od vztahu ona ocakava. No moze sa stat, ze ocakavate kazdy nieco ine. Musim ti povedat, ze obdivujem tvoju trpezlivost. Ked ti za to stoji, bojuj ;)

kafe

aj podla mna NErobis nikde chybu. Len si si vybral trubku. Ak povahovo super baba ma takuto chybicku krasy, tak dovi dopo, to si teda uzijes "krasny" vztah. Urcite jej to netoleruj. Podla mna diskutovat nema vyznam, ona vsetko prekruti tak, aby si bol zly. Ak ju upozornis, ze sa sprava hlupo a robi vsetko pre to aby ste sa rozisli, otoci to a vyhodi na oci x prikladov, ako pochovavas vztah ty. Sa potrebujes hadat s trubkou? Ze sa ti chce..

Agnes998

Tak potom tomu celkom nechapem, ale mali by ste to prediskutovat, nie sa stale hadat a urazat, toto nikam nepovedie. Aj ine pary maju casto rozdielne nazory na to, ako travit volny cas, ale normalni ludia sa vedia dohodnut bez hadky.

Prezyvka55

aeus bral si do uvahy aj fakt ze mozno sa jej len nechcelo niekam sa trepat a bola by radsej v ten cas len s tebou? :D

mne sa to stava celkom bezne ze sa mi niekam nechce ist :D