Patova ostroha

Príspevok v téme: Patova ostroha
TajnaAgentka

Ahojte,

bolo uz niekomu diagnostikovanie ochorenie - patova ostroha? Ako ste sa z toho dostali? Co vam pomohlo? Ako vam presla bolest?

Mam ostrohu na lavej pate, ktora neskutocne boli hlavne zrana ci po odpocinku. Navstevujem ortopeda, no zatial ziadna zo stanovenej liecby nepomaha. Maximalne sa bolest znizi, no neprestane - avsak je docasne znesitelna.

Existuje vobec nieco na toto ochorenie? Ci si mam zvyknut na bolest a zit s nou az do konca zivota???

Vopred dakujem za rady.

Juraj53

Jedine co mi pomohlo su ortopedicke vlozky Medicovi a Ostrohovnik dávať 4 týždne , oziare ani obstreky, to bola kruta bolestˇ.

Dazdovka

TajnaAgentka aj mne diagnostikovali ostrohu. Trapim sa pol roka a zatial nic nezabralo. Absolvovala som laser, ultrazvuk, obstreky, homeopatika, skusam ortopedicke vlozky; vlozky na ostrohu....zatial nic nic nic. Niekedy mam take bolesti az placem. Teraz mam dilemu ci ist na razovu vlnu, alebo oziare. Ako tu citam nic nie je zarucene. Len musim cakat 6 tyzdnov po obstreku skor sa neda vraj. Teraz chodim este na kryoterapiu trochu pomaha, ale len na chviloclu. Jeden pan tu pise, ze pomaha akuponktura, urcite vyskusam aj to. Je tu niekto kto vie poradit ci ist na razovu vlnu, alebo radsej na oziare? Vopred dakujem

Jana P

Pred pár rokmi som trpela ostrohu asi rok. Krívanie, bolesti. Ortopéd poradil penovú podložku pod pätu. Absurdné! Potom som šla na rázovú vlnu za 200e bez DPH. Strašné peniaze, ale je fakt že asi po mesiaci to začalo byť lepšie a už niekoľko rokov som celkom fit.

Jano 00

Po case sa mi ostroha obnovila. Vyraznejsie na jednej nohe. Nepomahalo nic = absolvovala rehabilitaciu, prikladala varene zemiaky, seriu radioterapie - vsetko katastrofa. Nevladala som chodit.Nakonec kombinacia homeopatika - Hekla Lava a prikladanie Ostrohovnika mi po 3 mesiacach pomohla.

alex87

RNG, Chcem sa spytat..citala som par Vasich prispevkov na pätovu ostrohu,ja s nou mam problem asi 1rok,mam nad pätou vyrastok a uz mi zacali aj mierne bolesti päty..začala som užívať vyššie dávky K2+D3,užívam to cca 1 mesiac..výrastok je bez zmeny, žiadne zmenšenie som nezbadala,ibaže päta ma začala občas bolieť viac než predtým..bolesť býva občas bodavá až pálivá..čím to je??? ako dlho by sa mal K2+D3 užívať?? nemám tie bolesti z toho že si dávam vyššie dávky??? dakujem za odpoved..

Shamot

Dobrý deň, mňa už mesiac bolí ľavá päta v mieste, kde býva ostroha. RTG snímky nepreukázali žiadne zlomeniny, žiadne ostrohy. Masti nezaberali, absolvoval som jednu liečbu rázovou vlnou, čiastočné zlepšenie, asi pôjdem ešte raz. Som veľmi pohybovo aktívny, neviem čo by tak pomohlo.

Dankadan

Tak som si tie vlozk kupila, prisli mi pred 2 tyzdnami a ja ich mozem len odporucit, precitala som si ze su hrube no mne prisli velmi tenke a daju sa prehodit z topanky do topanky lebo su velmi tenke

Lamo

Dobrý, ja mám tiež problém s pätou, mám tam akoby výrastok. Ale mám to tam asi iba 1 tížden. Šúcha sa mi to v topánke a potom ma to bolí. Myslíte že pomôže Medicovi Twin Heals ??? Normálne ma to nebolí, iba v topánke :/