Treba si u kardiológa vyzliecť podprsenku?

Príspevok v téme: Treba si u kardiológa vyzliecť podprsenku?
Prezývka

Ahojte, o mesiac mám 13 rokov a o pol roka mám isť na kardiológicke vyšetrenie. Chcodím tam už od škôlky pravidelne raz za rok , ale teraz mám problém už nosím aj podprsenku a aj prsia mám už väčšie tak sa chcem spýtať že či si budem musieť dať na vyšetrení dole aj podprsenku? Ďakujem za odpovede

Slavka_228

Ja mám už teraz 26 rokov, ale od narodenia chodím tiež na kardiológiu a odkedy nosím podprsenku vždy som si ju musela dávať dole. Detskú kardiologičku som mala totálne protivnú, doslova to bolo utrpenie ku nej chodiť. Teraz už chodím k dospelému kardiológovi, mimochodom je to otec môjho bývalého spolužiaka a niekedy ordinuje pri ňom aj on, ale nemám problém ani s jedným. Podprsenka musí ísť síce vždy dole, ale sú v pohode. Obaja sú maximálne dôsledný, vyšetrenie trvá dosť dlho, ale je to kompletné vyšetrenie.
Mimochodom ak mám aj nejaký zdravotný problém, tak volám im a niektorí z nich ma vždy vyšetrí.

Nin_ka

Ja chodím na kardiológiu tiež raz za rok, nakoľko mám šelest na srdci. Vždy som chodila k "svojej" lekárke od malička, nemala som pred ňou žiaden problém sa vyzliecť. Ona odo mňa tiež nikdy nechcela aby som si dala dole podprsenku, vždy som si iba vyťahovala tričko.
Teraz pred 2 týždňami som bola tiež na kontrole, ale musela som ísť k inému lekárovi, lebo ona je dlhodobo chorá a tam som sa musela povyzliekať celkom, teda aj podprsenku. Bolo to o to trápnejšie, že to bol lekár asi 50 - 55 ročný a vyšetroval ma aj mladý lekár, ktorý je mimochodom môj sused, ktorý skončil pred 2 rokmi medicínu. Teraz mám 17 a o rok už asi budem musieť ísť k dospelému kardiológovi, čo mi je aj ľúto.

Hroza

Podpresdole- ved jasne, lebo je to chlap. Ten by chcel aby si zena vyzliekla podlrsenku aj keby jej ide len brucho vysetrovat.
Nikdy nezabudnem ked som si na pokeci pisala s jednym muzom ktory sa zdal byt uplne v pohode a bol gynekolog. A pytala som sa ho preco zrovna toto isiel studovat a co ho na tom bavi. Skuste hadat co asi tak.....

Si_Sa

Ja chodím tiež na kardiológiu a tam si podprsenku nemusím vyzliekať. Lekárka ju maximum odsunie ak potrebuje, nemá s tým problém. Niekedy si ani tričko nevyzliekam, iba nadvihnem. U detskej si ale musím vyzliekať podprsenku. Keď mi povie, že sa mám vyzliecť a nechám si ju, hneď mi povie, že aj podprsenku dole.
Na ECHO sa vyzliecť musíš, robí sa v ľahu.

Hroza

Pokial je doktor chlap, tak ten sa iste potesi ked sa baba vyzlecie hore bez. A to ze ich videl 1000 neznamena ze nechce vidiet aj dalsich tisic.
Ako aj gynekolog. Mladi chalani to idu studovat aby videli ... . Cest vynimkam ale tych je malo.

Jina

Dobrý den mám jít na ECHO srdce musím si sundat podprsenku nebo nemusím a jak toto vyšetření probíhá jestli vleže na zádech.Když si podprsenku nesundám bude vyšetření dobře proveditelné nebo ne. děkuji za odpověď Jina

Gima

Ked dojdeš do ordinácie, vyzlečieš sa do spodárov a podprsenky. Podprsenku si necháš na sebe, zvesíš iba ramienka podprsenky, no dvorce prs sú zahalené. Srdce sa nachádza medzi oboma prsiami. Lekár popočúva túto oblasť. Endoskopom ako ti bije srdce, či na nom nie je šelest. Netreba sa bať.

mojenky

Biela kobra ale ja idem na kontrolu az v polovici februara buduci rok a mam na tom trvat a co ak mi to nedaju a co znamena ta aritmia srdca co to znamena a obnasa dakujem za odpoved uz som na nervi z toho