Chcem si dat Panadol uz pri 37°C a teraz zas!

Príspevok v téme: Chcem si dat Panadol uz pri 37°C a teraz zas!
pomocpd

Dobry den vcera okolo pol noci som dostala zimnicu triasku bez teploty vola som nastastie hore takze to netrvalo tak dlho.
Este predtym sme boli v meste boleli ma z togo chodenia nohy vecer kolena a potom prisla ta triaska.

Samozrejme kvoli niecomu som zacala plakat.. Ale to je jedno.

Dnes vlastne teraz som zacala citit akoby som bola vreta a mala teplotu.. Samozrejme tentoraz to je zvnutra akoby som horela na vonok je to ok.

Uz mam nervy pretoze sa nechcem merat vzdy ked uvidit kolko mam teploty zacnem panikarit.. Chcem si dat panadol aj teraz no ked ma skusala rodina necitili.

Ale ja to neznesem a bojim sa za ziadnu cenu si teplotu merat nebudem

Lulu2011

inak takto som si jeden cas vkuse meriavala teplotu aj ja, z nichoho nic mi isla aj na 37,6, bolo to dlhsiu dobu, chodila som hore dole po vysetreniach a nic, az mi konecne dali antibiotika, hoci nevedeli na co a mne tie problemy zmizli

llek

Asi prekovasa nejaku virozu. Ak si chces dat panadol, ktory virozu nelieci len sposobuje pokles teploty,len aby ti teplotu nemala, tobis obrovsku chybu. Preco? Vystup teploty nie je nieco zbytocne, je to proces, ako telo startuje imunitny system. Vystupom teploty sa aktivuju mechaniznmy v tele, ktore aktivuju imunitne mechanizmy, ktore infekciu zlikvuduju. Okrem toho sa vtedy clovek citi zle, tak zalezie do postele a telo sa ulozi do fyzickeho pokoja. Uzivanim atipyretik uz pri
37 st,, alebo ze vsetko ma boli a mam tak 37,4-5 vlastne aktivaciu imunitneho systemu potlacis a vznika potom stav ze sa aj niekolko tyzdnov citis na nic a potom zacnes vypisovat na fora, ze som unavena, nic nevladzem a vsetko ma boli, poradte mi. Lebo infekcia stale tak trochu akoby prebiehala.

Agnes989

To sa stava, zrejme mas nejaku lahsiu virozu. Niekedy sa clovek citi na umretie a ma teplotu 37 a niekedy sa citi dobre a namera si 39. Zostan v posteli, vylez to, daj si paralen alebo nieco.

Lulu2011

no mne sa deje niekedy podobne, citim strasnu horucavu v celom tele, nevladzem, som uplne odrovana akokeby som chora bola, bolia ma klby, ale teplotu nemam, neviem co to su za stavy

Ahoj85852

Ahoj:)
Veľmi som nepochopila na čo konkrétne sa pýtaš, ale ked sa cítiš zle, malátne tak určite si Panadol daj. Samozrejme netreba to preháňať.