Trenie v hrudníku

Príspevok v téme: Trenie v hrudníku
flowinkap

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či nemáte niekto skúsenosti s podobným problémom... Pri pohyboch pliec cítim akoby trenie v hrudníku, ktoré je dosť počuteľné, keď mám otvorené ústa... Akoby mi pľúca samé od seba dýchali... Je to divný pocit... Proste ke´d sedím, otvorím ústa tak akoby som si počula pľúcA ALEbo čo, také šušťanie, skôr je to ako trenie...Nebolí ma nič, ani nemám žiadne príznaky, iba tento jeden problém... Mám navštíviť lekára, alebo?

bebetka2583

aj mne sa to deje, ale nemyslím si, že je to niečo divné... aj ja som si myslela, že niečo nie je v poriadku, ale asi keby každý otvoril ústa a začal hýbať plecami ako pri cigánskom tanci, tak to počuje...

flowinkap

vážne?? lebo ja sa už začínam báť... lebo ked sa nato sustredim tie zvuky su dosť hlasné... ale zase iba keď sa o to pokúšam.. :)

DandyKa

Je to úplne normálne. Viem čo myslíš, keď som bola menšia naši so mnou chodili po vyšetreniach a na nič neprišli..potom som zistila že sa príliš sledujem a ako ty hovoríš, vyskúšala som prudko otáčať plecami v drieku so zadržaným dychom a nič . Potom som sa na to prestala sústrediť ..teraz si mi to pripomenula, skúšam to a stále sa to deje..ale som prsvedčená o tom že to tak má byť :)

flowinkap

to je také divné, vlastne keď ležím alebo sedím tak nič... Len keď si sadnem a začnem sa nato sústrediť a robiťť také strašne rýchle prudké pohyby s plecami hore dole doprava doľava vtedy to počujem... Napríklad ked zadržím dychtonepočujem vôbec, ale zase keď otvorím ústa tak to počujem dosť zreteľne... A nič nebolí, ani žiadne problémy... zase ked nato nemyslím, tak si nato ani nespomeniem, iba ked sa nato sústredím a začnem s týi prudkými pohybmi... Neviem, či to je alebo nieje problém a či mám ísť s tým k lekárovi...

klara19

nevychádza to z hltana,počuješ to len ty sama,alebo môže to počuť a druhý človek pri tebe?
potrebuješ to vedieť lepšie identifikovať...