Preco som tak hlupy

Príspevok v téme: Preco som tak hlupy
totooo12

nejdem zovseobecnovat, tak len v mojom mene, preco som taky sprosty ze si vyberam baby, ktore nemozem mat ? viem ze su to mrchy a to ma pritahuje, ked aj s nimi nieco mam dobre viem ze sa na mna vyprdnu ale nabuduce to spravim zas a pritom mile baby co by ma chceli odmietam, viem ze ludia maju vacsie starosti, ale neskutocne mi to strpcuje zivot, ale neviem si pomoct, dajte mi nejaku radu prosim

Nina.

Prečo? Lebo si chlap. Vy chlapi to máte asi v génoch alebo čo ja viem. Proste vždy si vyberiete tú, ktorá vás nechce a potom nadávate na ženy aké sú to mrchy, ale to dobré dievča, ktoré vás celý ten čas ľúbi a stojí pri vás si ani nevšimnete.

5.5 elsa

totoooo čo ti povedať :) každý si má hľadať sebe rovného asi toľko a to vo všetkom ....... súhlas s pampampam

pampampam

slovdok a ty zas mozno nevies ake je to chodit s takou temperamentnou krasnou mega pritazlivou kockou ktoru ti vsetci zavidia viac ako drahe auto;)

pampampam

pretoze tie ,,mrchy,, su casto pekne, sebavedome baby ktore su jednoducho pritazlive svojim vzhladom:) a je o ne velky zaujem, mozu si dovolit sa spravat ako sa spravaju a tak sa aj zdaju byt este vzacnejsie.. je to proste ako ulovit perlu na dne mora, challenge:D na druhej strane take luxusne baby nebudu verne chodit s hociakym tutkom:D ale tak skusat treba, mozno to pri nejakej vyjde a mat taku sexi diablicu je urcite horuca skusenost:)

slovdok

mozno ze si psychomasochista. tak potrebujes aby ta tie zenske trapili. asi nevies aky je to fajn pocit travit cas s prijemnou a milou zenou, ktorej mozes doverovat a mozes sa na nu spolahnut. taka zena dokaze vytvorit ten teply domaci kozub, ale tie mrchy len nicia chlapom zivot. raz na to prides, ale mozno uz bude neskoro.

ivetka19

"pokukujem len po tych kozatych slecnach,neviem co mam s tym robit"...anabol,to si snad robis prdel. sak nebud jak pubertalny fracek a potlac svoje pudy..tu aspon vidno,preco existuju zlatokopky.chlapi,nebudte sprosti a ovladajte sa,lebo taketo mrchy s vami budu mavat jak sa im zachce. to chcete?

anabol

Úplne viem, o čom hovoríš, akurát prežívam presne to rovnaké. Okolo mňa samé milé baby, ktoré mi ich úsmevom dokážu o dosť zlepšiť deň, ale proste si nedám povedať a pokukujem len po tých kozatých slečnách. Tiež ma to "ničí" a neviem, čo s tým.

ivetka19

nikdy neskac do vztahu priskoro,najprv si babu otukaj. Potlac muzke pudy :-). A nakoniec zistis,ze ta krasna baba je riadna mrcha a ta, ktora je mila, je prave ta, s ktorou mas rovnake zaujmy a je slusna. Ja mam tiez priatela,ktory nie je moj typ a v zivote by som nepovedala,ze s nim skoncim :-).No zacali sme travit spolu viac casu a ja som zistila,ze mi voni, ze ma pritahuje,aj ked nie je ziaden model :-)

rarara

Je to v tebe. Priťahuje ťa pravdepodobne fyzická krása a kašleš na to ostatné...Proste sa s tým asi musíš zmieriť, že treba dotiahnuť len na to, na čo máš ;).