Bielene zubov Miswak

Príspevok v téme: Bielene zubov Miswak
eiffel

Dobry den, ma tu niekto skusenosti s Miswakom? pouzivam ho 4. den, je to celkom prijemne ale zatial absolutne ziadnu zenu nevidim... tu niekde vo fore jedna slecna pisala, ze sa jej viditelne vybielili po 2 tyzdnoch a na zahranicnych forach som viac krat cital, ze to skutocne funguje.Myslite ze to je mozne? A ak to niekto pouziva, kolko krat denne? Vdaka

Annina

Pridavam se. Koupila sem si miswak a zacala uzivat jen ten a celkem funguje i kdyz je to nezvyk. Ale cetla jsem hlavne informace na eshopu, kde sem objednavala. Ted sem zacala hledat dalsi informace a zjistuju, ze to mozna neni uplne nejlepsi (fitea.cz) a zubari pred tim varuji. Co myslite?

Deni_007

Dobrý deň,
Mohla by som sa opýtať kde sa dá zohnať ten kokosový olej? Ako to vyzerá? A mohla by si mi o tom viac napísať Zuzu123456? :) Ďakujem

Zuzu123456

Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať tých, čo majú skúsenosti s miswakom ... Či ste pri miswaku úplne prestali používať zubnú kefku a pastu.
Ďakujem :)

januska05

:-) vsetci by najradsej boli aby uz po prvom pouziti mali snehobiele zuby:-) ja si zuby umyvam len kokosovym olejom a krasne mi bieli zubky, je tiez prirodny ako miswak. Ale na jednom zube mi ostal tmavy fliacik a tak som sa rozhodla skusit miswak. Spravna volba! Uz po prvych pouzitach som vydela ze flak bledne. Takze budem pouzivat urcite! Mozes s tym hocikedy behat po zubkoch, len treba vydrzat. Kazdy ma inu sklovinu. Aaaa! Priroda je predsa priroda:-):-):-):-)

Rea_renata

Aj ja to použivam nejak 4 dni a zatial nič. Som myslela že nemam čakať zázrak, ale naozaj žiadna zmena. Ale používam to 2x denne, uvidíme po týždňoch, keď stále nič, prestanem používať.