Nic to neznamena, rada citam zenske casopisy

Príspevok v téme: Nic to neznamena, rada citam zenske casopisy
Loko20

Mate priatelku 2 roky,nie vasou vinou to nie je idealny vztah,vynimocne pridete za nou do prace,mate podozrenie na zaklade jej dlhodobeho spravania ze Vas podvadza ,mozno ex,stary ci novy znamy alebo kolega, tazko odhadnut klamtvo je jej prirodzeny nastvoj vo vztahu s Vami a co vidite ked nahodne otvorite jej suflik? otvoreny casopis s clankom ''Ako ulovit chlapa''?vysvetlenie je to normalka,rada citam ved vies zenske casopisi a pod...,

kafe

preco zostavas v takom.. ehm, vztahu? Je ti v nom krasne alebo nahovno? S takouto zenskou chces mat rodinu a deti? Si masochista?

Loko20

tak napr.som odcestovany v zahranici,pise mi od rana same omacky(ako ma miluje,som jediny,nevie bezomna zit jej srdce bije iba premna),pozdejsie sa odmlci k veceru,tvrdi ze pomaha mame kosit zahradu,ze jej stoho prislo zle,isla na pohotovost,cetu jej infuzky atd..(aj sa bojim o nu aj jej neverim na podobnych prikladoch)tak zavolam jej bratrancovi ktory je s nou,ten o nicom nevie,ona je na firemnej akcii ked jej zavolam zatlka ked ju konfrontujem,kryci na bratranca ze nech pride nech mi daco povie potvrdi,zlosti sa nanho ze nechodi(proste hra divadlo),ked jej poviem ze som hocoril s jej bratrancom a ze ju uz mesiac nevidel zacne ma obvinovat,ze za vsetko moze moja ziarlivost vynada mi a vypina telefon na pripitu hlavu,nato pocujem predtym ako ma zrusi muzsky hlas''nech neotravujem''alebo nieco podobne,volam znova vypnute,pisem nereaguje.Zavolam jej kolegovi lebo uz v minulosti sa ponukol pri podobnej situacii ze mi pomoze,lebo sa vzdy do toho montoval,zdvihne mi pocujem jej hlas ako sa vyborne zabava,smeje atd.. on zatlka ze on nie je na akcii a ze mi ju nemoze dat.Vzdam to,o 2 hodky pride sms ze somnou konci koli tomu aky som zly a pod.,ked sa skonci akcia a vytriezve prosi sa mi naspat ze bezomna jej zivot nema zmysel,ze preto sa tak spravala ze zaskratovala,ze sa somnou nechcela bavit ze sa hambila ze ma oklamala,ze bola opyta,ze plakala,bola zufala,znicena,o hlase muza nic nevie,proste stale ina verzia.a aj toto cele je este dost nepresny obsah,ked jej odpustim po par dnovom doprosovani,slubi ze to viac neurobi ne nebude klamat a neprajde ani den a urobi nieco podobne.

MultiLevel

Na zaklade dakeho stupid clanku z este stupidnejsich zenskych casakov by som nerobila ziadne halooo. Skor ide o to, ze toto ti len prihrava do toho, co robi bezne. Davas si to do suvisu s inymi vecami. Tak co robi bezne? V com ti klame? Ake mas pochybnosti?
A riesil si to uz aj s nou? Vlastne nechapem co cakas od nas :) Nikto si netrufne na zaklade toho co si napisal tvrdit,ze ta urcite podvadza.....Ak si si nie isty vasim vztahom, ukonci ho hned. Ved pises, ze to nie je idealne

nevernikkkk

mas paranoje chlape si uplne mimo.Ani to nemas potvrdene ze ta podvadza,smirujes jej sufliky,potom tam najdes nejaky clanok a uz mas paranoidne stavy,jaj ludze...

Loko20

Ja som nenapisal ,ze na zaklade clanku jej neverim,neverim jej na zaklade jej klamstiev dokazanych aj na verejnosti,netvrdim ani ze som stoho robil halo iba som sa jej nato normalne spytal a pytam sa tu ludi teraz ako to beru to je cele.

sissa12

ja citam aj ovela primitivnejsie clanky a kde skoncim tam si necham otvorene a ked si kupim casopis tak citam vsetko nie len co sa mna ma tykat akoze.Ale kto chce dovody na podozrenie si utvori z cohokolvek.

m8

a tebe ide o čo? zachranit vztah, mat spät priatelku, alebo ju načapat pri nevere. spravaš sa tak, že ju chceš načapať pri nevere. tak sa s nou rozid ked jej neveriš. ak jej mavaš pred očami s člankom o loveni chlapov a vyvodiš z toho že ozaj nejakeho ineho chce uloviť, tak väčšieho hlupaka zo seba spraviť nemôžeš v danej chvili :)
aj keby to tak bolo, že chcela vediet ako ulovit chlapa, lebo zrovna na jedneho myslela, tak nedokažeš jej to nijak. a ked zo seba urobiš hlupaka, loen menej bude lutovat ked ozaj ta podvedie...