Uškodili jej tie tabletky?

Príspevok v téme: Uškodili jej tie tabletky?
Lucia..

Zdravím ...
Mám 22 rokov a hrudník som zdedila po ocinovi.
Kúpila som si tabletky megaprsia a beriem ich už 2 mesiace,prsia sú omnoho väčšie. Ale nejde o to ..
Stále mi s tabletiek neak veľmi ubúdalo,zistila som,že ich brala moja sestra je v puberte a chcela mať väčšie prsia,asi aby sa páčila chalanom alebo ja neviem prečo,prsia jej síce povyrástli,ale veľmi som sa na nu hnevala,pretože má len 14 rokov a bojím sa,že jej to viac uškodilo ako pomohlo,bojím sa že to bol silný zásah do jej organizmu. Mame som to radšej ani nepovedala.. :( O tých liekoch sa hovorí,že sú čisto na prírodnej báze. Podľa vás s toho môže mať neaký problém? Nebol to silný zásah do jej organizmu?? :(
Alebo sa nič strašné nestalo,ked sú na prírodnej báze??

jsjs

Logika j.... pubertačiek:) preco si si ich neschovala? Ako jej dovolis aby sa ty tam hrabala a vobec kde si bola ty ked ona si to dovolila spravit?..
Zalezi na tom kolko si ich zobrala.
Uskodilo jasne ze jej to uskodilo ci je na prirodnej baze alebo nie:) teraz jej tie prsia uz viac neporastu ..;) bude ich mat take ako ma teraz pretoze si tym definitivne zastavila rast no neviem ake mas tabletky kazdopadne tie co poznam ja ucinkuju na tom ze ten rast alebo ako to mam nazvat "oklamu" ... Mozes si to ist dat potvrdit do lekarne ak si sa teda nepytala;)..

Takze pekne si sadnite na gauc povec jej to a modli sa aby to zobrala take ake to je :D