Kde si moze mlada maminka najst partnera?

rudolf0905

problem kus je,ze slobodnych mamok je uz velmi vela a tym sa zcvrkavaju sance na partnera,ale nechcem tu malovat certa na stenu,je to len postreh a realne zhodnotenie situacie...treba len skusat a skusat...az do posledneho dychu jak sa hovori,az kym neklepne kosa na kamen o)

ushko

Embryo -moc vdaka,ze si sa ma zastal ;-)

Hlavonožec -mas zial uplnu pravdu. Akonahle sa s niekym pohnem s malinkym dietatom,automaticky vsetci chlapi predpokladaju,ze mam partnera. Zial,nemam,nevyslo to,kedze ma dost velke psychicke problemy,klame a je nebezpecny. Je to nadlho.. a taktiez je pravda,ze polovica muzov sa na mna uz ani nepozrie,akonahle sa dozvie,ze to diwtatko je moje. Proste pouzita :-/ chapem a respektujem to,len ma to obcas zamrzi.. asi fakt len cez znamych a podobne ;-)

embryo

vegetarian: desatoro je cirkevna dogma.

Svet vsak nie je cierniobiely. Rovnako ani zena s dietatom, ktore sa narodilo pred svatbou, nemusi byt neslusna... lebo nedodrzala cirkevne dogmy.

Dokonca ani vrah, ktory zabijal v sebaobrane nemusi byt zly clovek, lebo nedodrzal piate prikazanie... je to nezmysel co si napisal.

vegetarian

embryo: Desatoro obsahuje morálne zásady. Dogma je napríklad že Zem je stred Vesmíru. Morálka je potrebná aby mohli ľudia žiť v pokoji. Ak by bol každý vrahom, nemal by si pokoj. Treba hľadať pravdu. Nikde nie je čistá pravda, alebo čisté nezmysli. Treba oddeliť plevy od zrna.

hlavonožec

uško ako slobodna alebo rozvedená žena bude mať vačší problém nájsť si k sebe partenra ktorý príjme jej dieťa ako svoje. Už len to že chodíš s dieťaťom je mizivá šanca si niekoho nájsť lebo tí muži nevedia a na čele to napísané nemáš že si bez muža momentálne. Takže len tak ťa hocikto neosloví a nepozve na kávu keď vidí že máš dieťa. Jediná šanca je ako tu spomínajú cez príbúzných a známych ktorí o tebe dajú info nezadaným mužom že nemáš momentálne nikoho a hľadáš. Za ďalšie to dieťa môže veľa mužov odradiť. NIe každý muž túži po vzťahu so ženou a aj hneď dieťaťom. Predsa sú to mnohé obmedzenia ak je už na začiatku aj dieťa. Takže šancu máš najvačšiu medzi tiež rozvedenými mužmi. Stránka typu pokec sa zďaleka vyhýbaj ani badoo nieje dobré riešenie. Na takéto portáli chodí len zverba a uchyláci