Kruhy pod očami

zuzi74

kabel, bez urazky, ale mozno by stalo za to sa trochu zamysliet nad prvym prispevkom od matway, ze treba hladat pricinu preco su tie tmave kruhy pod ocami a az potom sa tu ohanat nejakymi registr.nickmi.
Tiez som si presla roznymi korektormi a roll on-mi pod ocami, ale to nezabera, len zakryje aj to len ciastocne.

matway

Kompletný som, neboj...a čo si myslíš, koľko ťažkých kovov tie zakrývacie sračky obsahujú? kablica, stačí ak si preštuduješ chemickú tabuľku prvkov. Dúfam, že si z chémie nemala nedostatočnú! Pridaj potom k tomu iba maličkosť a o kruhy pod očami máš postarané! Takže by som povedal, že tu máš tú svoju kompletentnosť! Musím podotknúť, parádnice, že ak máte podkovy, netreba za tým hľadať make-up a ako sa za problémom schovať, ale to čo to spôsobuje! Pozrite sa na svoju pečeň, ľadviny a črevá, potom sa pozrite na ťažké kovy, a potom aj na škodlivé látky ako sú mydla, zubné pasty, či pracie prášky!..........Stále je to o tom istom, neničte sa svinstvom, ste aj bez k.....n pekné, a hlavne zdravé!

matway

prestaň do seba pchať škodliviny! Začni žiť zdravo, a hlavne žiaden kov! Alebo si myslíš, že tie vietnamské sračky nič neobsahujú? Tak to by ste sa si všetke divili...