Farba na vlasy..poradťe nejakú dobrú

Príspevok v téme: Farba na vlasy..poradťe nejakú dobrú
Marita

Viete mi poradiť dobrú farbu na vlasy?

Zvykla som si donedávna farbiť bezamoniakovou farbou od Loreal Casting creme gloss, ale keďže mi v hornej časti kde je to dosť viditeľné vyrastajú už viaceré šedinky (aj ked mám síce ešte len 27 rokov, no máme to dedičné...už v 20-tke sa mi objavili prvé), tak som si farbila každý mesiac. Kaderník mi povedal že tieto farby z drogérii majú ten efekt že pri častom farbení sa na seba vrstvia a stmavujú vlas. Takže aj keď som si dávala hnedú, tak častým farbením som ich mala postupne skoro čierne. Potom mi sťahoval farbu na tmavohnedú a odporučil mi farbu L'Oréal Professionnel Majirel, kt. si objednávam cez stránku parfums a tá vraj nerobí ten efekt, že ich teda nestmavuje. No lenže ja mám ten problém že sa mi teraz zdajú tie vlasy také matné, bez lesku čo mi na tom najviac vadí..po tej bezamoniakovej farbe som ich mala také krásne lesklé oživené..jediný problém bol že postupne stmavovali :( viete mi poradiť nejakú dobrú farbu prosím?

Agnes989

Ja som posledne pouzila tiez Syoss oleo, sprvoti som z nej bola nadsena, krasny lesk, odtien mierne do rysava, presne ako som chcela. Ale uz po par dnoch sa mi ta rysava vymyla do svetlohnedej a ani lesk uz nejak nevidim.

oli_15

Ja používam už dva a pol roka trvácnu farbu syoss oleo intense . Je krásna lesklá, nemám po nej zničené ani suché vlasy práveže veľmi jemné. Hlavne na slnku má krásny odtieň. Používam čiernohnedú ale stále je to rovnaký výsledok.