Muži, prosím, prestaňte vnímať ženy len ako sexuálne objekty

Príspevok v téme: Muži, prosím, prestaňte vnímať ženy len ako sexuálne objekty
VerMarne

Ahojte, mám 18 a hrozne mi vadí, ked sa na mňa niekto pozerá len ako na sexuálny objekt.

Nevadí, že môžte byť masochistka, hysterická krava, masová vrahyňa, stačí že "máš dobrý zadok, pekné kozy, namakanú postavu" a neviem čo. Prečo neviete oceniť aj niečo iné ako tvár a telo?

Neznášam to. Nikto nechce vedieť, kto som, aká som, každého dnes trápi len, kto ako vyzerá.

Všetkým mužom, kt. si vyberajú ženy len podľa výzoru prajem, aby si našli ženy, kt. chcú len ich peniaze (zlatokopky). Nič iné si ani nezaslúžite, lebo takto "dospelo" a spravodlivo si vy vyberáte ženy. Je mi z vás zle.

A nie. Nie som po rozchode ani nemám 100kg.
Neznášam tú dnešnú dobu namyslených narcistických tzv. posilkových alfasamcov, kt. si myslia, že môžu všetko, ked majú svaly. Je mi z vás zle.

Ani sa nečudujem, že sa mi páčia starší.

Mám jedného skvelého učiteľa, má asi okolo 35 a veľmi sa mi páči, ale je ženatý, takže môžem snívať. Ale takého muža ako on by som chcela.

Charizmatický, milý, nenamyslený,očarujúci, galantný, skúsený, chápavý, vnímavý, empatický, so skvelým zmyslom pre humor a nádherným úsmevom. Tak hrozne závidím (v dobrom) jeho žene - dala by som všetko za neho. Je síce v istej sekte, kt. mu káže nejesť mäso a neplytvať ničím. Má pár kusov handier, veľmi chudú postavu, ale pre mňa je tým najkrajším a najžiarivejším diamantom, akého som kedy mala možnosť spoznať. Ako nájsť niekoho ako on? Prečo takých nie je viac?

carpe diem

co vyzarujes, to prijimas. je to o tebe, nie o nich.
ku mne sa muzi spravaju ako ku princeznej, nikdy ma nikto nenazval k.rva, j.backa, tu by som pretiahol... ale zato ma vkuse zasypavaju komplimentami aka som krasna, aj uplne neznami na uliciach. a stale sa do mna niekto zalubuje, pricom sa o nic vobec nesnazim, ja si zijem vo svojom svete. mna chcu chlapi prioritne na vztah a sex ako len pridanu hodnotu. neviem cim to je, asi tym, ze mam nastavenu vysoku hodnotu samej seba a venujem sa veciam, ktore ma fakt bavia a tak sa nezameriavam na to, ze kto kde co a ako, party, atd. ide to mimo mna a vzdy som mala aj tak na kazdy prst dvadsat napadnikov. moja mama tiez, my to mame v rodine, nejake specialne vyzarovanie asi.
oblecenie, obliekam sa pekne a zensky, saty a sukne, vystrihy ani nie, ale minisukne v pohode, nie ale ultrakratke. okrem mihalnic sa vobec nemalujem, aj tie si nie vzdy, takze hej, neposobim stetkoidne, ale ani neupravene. ale stale tvrdim, ze to je o vas, co vam odraza spat vase okolie
a mne sa tiez nepacia nabuchane typy chlapov, ale taki akuratani, aj asketicki, mam rada muzov s pointou. ale na kazdom sa da najst nieco dobre, niekedy to je ale riadne schovane az sa nam nechce

ivana456

Suhlasim s dvojitym psom:
"zena by bola rada, ak by ju v jednom momente vnimali ako sexualny objekt, v druhom momente ako jemnu, citlivu zienku a v tretom ako samostatnu, silnu zenu.

a aby mohla medzi tymito polohami lubovolne prepinat.

dari sa to samozrejme len tym zenam, ktore maju tieto svoje stranky v rovnovahe. ale tie zas nepotrebuju tak primitivne manipulovat muzov."

Zeny (vascina) sa chceli pacit vzdy.
Krasa zeny vzdy bola jej vymennou hodnotou. Meni sa len sila tohoto fenomenu. Neupravenost tiez skodi. Vzdy boli hranice diktovane dobou.

Zial teraz je doba bohatnutia na sugestibilnych (hlupych) ludoch. Napr. tzv. zenske casopisy sa hemzia clankami o tom, ako byt sexi ... ako zviest kazdeho muza ... 10 az 100 kuskov satnika, ktore musite mat,...s informaciami, ze v ktorom obchode to predavaju.
Cim hlupejsi je prijemca medialnej masaze mozgu, tym viac benefituju zainteresovani.
Ked dievcata nezapoja zdravy rozum, tak sa tyraju pre svoj exterier a potom cuduju a niekedy aj stazuju. Ze sa na ne chlapi divaju ako na objekty, ze si ich nevazia, ze sa nechcu zenit, .. Tak im treba. Za hlupost sa plati.

Slobodna

Chlapci to vysvetlili najlepšie, aj keď až príliš detailne :)) Z mužského pohľadu, vnímania veci sa dá veľa naučiť a pochopiť.

salat

vieš niektorých mužov nebavia vztahy a nejaký podiel maju na tom aj ženy lebo sa výstredne obliekajú zeny radi spávajú z mužmi pre jednu z týchto troch veci:peniaze,auto,barák.a zvyčajne sa u mužov na tomto zvyšuje ego.napriklad vidi peknu babu a povie si jeeee jaká jeba tu dám v posteli a ked sa to podari ide dalej,ak sa to nepadarí tak je ku..tak je pi... malá kopa pýta väčšiu tymto nenarážam na nikoho vermi dobrý ludia ešte existujú ale je ich málo

dalsi

slobodna: schvalne si ho predstav :-D

Preco sa uz nikto nepozastavuje nad prsiami a vystrihmi, ked aj celebritam v priamom prenose lezu bradavky von z podprseniek, zeny pokladaju za normalne nosit oblecenie, kde obtahovanie im zastavuje privod krvi, zvysuje sa tlak a podlamuju si svoje zdravie....

Pretoze podvedome, aj tie co nechcu, chcu si pripadat ako ziadane, ze muzi budu slintat z nich. Jednoducho je to provokacia.

Normalnemu muzovi nenapadne nosit vystrihy a ani tie elastaky si davat nebude, aby ukazal, aku ma skvelu riť a uz vonkoncom nie, aby mu to obtahovalo aparaturu a privesky.

A uz zien je to normalne ? Ak ano, tak potom su sexualne objekty, lebo same sa tak vyzyvaju.

Je to ako provokovat hladneho psa kostou, ci skocit poraneny do mora medzi zraloky. Fuj spiny, chodte prec, necerte na nas tesaky.... :-DDD

Keby ste sa opytali tych 50tnicok, co si daju na seba hocico, tak urcite by sa necitili ako sexualne objekty. Ale vacsina zien si je vedoma, ze su pritazlive a chcu byt este viac a vedia, ze tym chlapov provokuju a masiruju si tak svoje ego.

Da sa obliect aj pekne a pritom neukazovat prsia, obliny, uzky driek... Ale to uz by sa tu riesili ine temy, ako "muzi si ma nevsimaju, co mam robit".

dalsi

Bolo tu pisane nieco o obliekani zien. Vela zien sa divi, ze sa muzi na ne pozeraju ako na sexualny objekt. Chodte zajtra po ulici a vsimajte si zeny. Vacsina zien po 50-tke, sa obliekaju skoro ako muzi, asexualne. Sledujte, ako sa obliekaju muzi. A pozrite si mlade zeny a dievcata - od puberty, povezdme tak do 35, ci 45 rokov. Vystrih, kozy von, skoro skocia do polievky. Minisukne, alebo obtiahnute elastaky, ci sortky s dlyhmi nohami. Ak nie obtiahnute elastaky, tak dzeginy, alebo obtiahnute rifle. U 90 percent im vidiet obliny zadku a pipina sa im obrkresluje v rozkroku. Vystrihov v X variantach ani nepocitam. Oblecenie najcastejsie priliebahave, zdoraznujuce krivky. K tomu makeup.
----------------
A teraz si predstavte - ze to obratime a kedy ste videli naposledy takto chlapa, ze ma vystrih az po kozy, zmalovaneho makeupom, chodiaceho v sortkach, ktore su obtiahnute a v rozkroku sa mu objavuju obrysy jeho aparatury, pripadne ta mu skoro cuha z nich vonku...

Ved aj ked vacsina mladych zien sa snazi obliect decentne, tak stale si zvyraznuju svoje krivky. Videli ste, zeby take mnozstvo chlapov chodilo v obtiahnutych elastakoch, alebo rifliach ?

Pozrite si starsie zeny, ako chodia oblecene. Tym je fuk, co si muzi myslia, kludne si daju nejaku teplakovu supravu, alebo osatenie, ktore zakryva postavu a nie su tam ziadne krivky.

Tak a teraz, kto je tu sexualne zvrhly, ten co sa diva, alebo ten co sa takto vyzyvavo oblieka ? Podotykam, keby sa tak obliekol muz, to bolo hned ine halo, okolo neho. Ale nad zenami uz muzi otupeli a tak tie skusanu nove a nove finty, ako ich zaujat. Preto vela zien uz ani nevnima hlbky svojich vystrihov, co maju obtiahnute, kolko toho vidno.... Lebo to uz povazuju za samozrejmost.

Keby sa takto zena obliekala pred 100 rokmi, tak je automaticky povazovana za prostitutku.

Takze zeny, ktore nechcu byt vnimane, ako sexualny objekt, nech sa obliekaju ako damy a nie ako "da mi"...

Mexy

Sejla, aj medzi ženami sú povrchné prasce a aj medzi mužmi sú slušní a inteligentní ľudia. Všade nájdeš aj jedno aj druhé. A obe "skupiny" v rámci jedného pohlavia nemôžu držať spolu, tak ako píše Fleur. Aj to je pravda, že ženy a muži k sebe nemajú úctu a rešpekt, či už vo vzťahu alebo všeobecne, a povyšujú sa jeden nad druhého. Ale i to, ako sa k nemu bude ten druhý správať, si každý do veľkej miery ovplyvňuje sám. Mnoho žien sa správa tak, že muž má pocit že nie sú hodné tej úcty, ale potom muž hodí s nimi do jedného vreca všetky ženy a myslí si to o každej. Aj to je jeden z dôvodov prečo potom nazerá na ňu len ako na príležitosť na sex. A funguje to aj opačne, keď sú ženy presvedčené, že všetci muži sú prasce.

Slobodna

Sejla: Ty sa evidentne toho škatuľkovnia nemieniš vzdať. Ženy robia tú chybu, že nedržia spolu?
uff, ja nedržím ani s mužmi ani so ženami. Pridávam sa na stranu tých, ktorí majú logické, rozumné názory. S feministkami ani sliepkami rozhodne držať nebudem a to nie je kydanie na svoj druh. Pretože v každom druhu sa nájdu aj výnimky - chvalabohu. Žiaľ niektoré ženy sú skutočne vadné, až sa hanbím za to, že sú ženy.
Len na okraj - dokonalosť neexistuje ;)

Sejla

Fleur, máš pravdu, takéto trestanie je neúčinné, treba sa hneď voči takým ohradiť keď majú blbé reči ako ktorú štetku pretiahli a nemalo by sa to tak tolerovať. Ženy robia tú chybu, že nedržia spolu a sú vlastne rady, že niekto kydá na druhé ženy a nie na ne, tak sa ešte k tomu zosmiešňovaniu pridajú. Alebo to ignorujú. Proste každá chce pôsobiť, že ostatné sú vadné, ale ona je dokonalá.