Potrebujem radu ohľadom blond farby na vlasy !

Príspevok v téme: Potrebujem radu ohľadom blond farby na vlasy !
Mrs. BB

Ahojte baby, mám taký menší problém. Mám 18 rokov, moje vlasy som mala pred mesiacom stredne plavovlasé, predtým som ich nefarbila, ale mala som melír, ktorý som nechala odrásť a ostalo mi z toho ombré, lepšie povedané, ten melír už nebolo vidno, ale to nie je podstatné. Pred pár týždnami som si prefarbila vlasy, objednala som sa ku kaderníčke, farbu som si kúpila sama, bola to farba od Syoss - OLEO INTENSE PIESKOVÝ BLOND. Myslela som si, že budem mať peknú zlatú blond, ktorá bude vyzerať prirodzene, no moje vlasy boli po nafarbení úplne neprirodzené a mali oranžové odlesky, vyzerám ako rómka, ktorá si sama prefarbila vlasy z čiernej na blond. Chcem si kúpiť farbu, ktorá bude vyzerať na mojich vlasoch prirodzene, mám totiž svetlú pokožku. Chcela som len zlatú blond, nič viac a teraz mi z toho kleslo sebavedomie, ísť ku kaderníčke je podľa mňa zbytočné, keďže mi len nafarbila vlasy, to by som zvládla aj ja. Takže moja prosba, ak máte niekto podobný problém, prosím poradte mi farbu, ktorá bude vyzerať na mojich vlasoch skvele. Ďakujem :)

ffxgg

nekupuj si take farby ako je ta syoss , teraz som si ju pozrela na nete. take farby so zltym odleskom nevyzeraju dobre. vyzeraju neprirodzene a chytaju velmi do zlta. kupuj popolave farby s odleskom do siva. aj ked na vlasoch sive nevyzeraju

gfcbf

najprv si potrebujes vlasy zosvetlit, mala si pouzit zosvetlujucu farbu - co zosvetli aspon o 4-6 oddtienov a potom nato pouzit farbu aka sa ti paci, trebars tu shoss. nerozumiem ze ta nato neupozornila kadernicka. kup si garnir farbu v takej uzkej svetlomodrej krabicke cislo 111. ak mas vlasy pod ramena, kup si dve a nechaj poslbit aspon 40min. ja si farby nechavam poslbit dlhsie a vzdy je to v pohode.