Priateľkin mužský odtien hlasu - vadí mi to

Príspevok v téme: Priateľkin mužský odtien hlasu - vadí mi to
boyfriend

Zdravím všetkých,
pred necelými dvoma mesiacmi som spoznal cez kamošku jednú babu. Celkom pekná baba, blonďatá, aj telesne sa mi páči rici cici aj povahovo môže byť aj keď mi na nej vadí, že sa občas vulgárne vyjadruje, ale ktorá dnes sa tak nevyjdruje však. Ale chcel som o inom. A to, že bola mi sympatická keď držala jazyk za zubami, ale keď začala rozprávať tak ma zarazil dosť jej hlasový prejav. Narovinu poviem, že má hlasisko ako chalan. Taký mužský nádych hlasu, hovorí sa tomu prekúrený hlas. Proste ako by bola preoperovaný chalan. Nepáči sa mi. Vyzerá to ako tí transvestiti čo majú telo ženy, ale hlas im zostane ako chlapovi. Ja neviem prečo to má takto, ale odvtedy sa mi znepáčila a neviem ako jej to povedať že takú ju nechcem s tým chalanskym hlasom. To mi na nej vadí, ja chcem dievča/ženu, ktorá má hlas normálny ženský a nie také čudo. Neprejavuje sa to u nej vždy len v určitých úsekoch reči. Neviem či má nejaké ochorenie, hľadal som na webe a jedine čo mi z toho vzišlo je že buď je na príčine štítna žľaza alebo veľa mužských hormónov či ochorenia hlasiviek. Je pravda, že dosť fajčí a pije občas už od 14 začala, tak žeby toto bolo na príčine? Ja neviem ani prečo vám to píšem, ale uvažujem že jej dám kopačky lebo aj kamoši sa mi smejú že chodím s mužatkou alebo že ona je v skutočnosti preoperovaný chlap. Jej vek je niečo okolo 30 nebudem upresňovať bližšie. Ja viem teraz ma tu skritizujete, že také blbosti mi vadia a bla bla, ale mne to vadí dosť. Kamoška mi ju dohodila lebo ja som sa jej páčil aj ona mne troška, ale ten hlas... no hrúza na taká babu. Má to z toho, že fajčí alebo aj Vďaka

wee

No ty si magor....ked sa ti nepacia inteligentne tak stale budes narazat len na takutu skurenu spodinu. Tak prijemne zazitky ti s nou prajem, chcela by som pocut ako si budete telefonovat a hovorit si sladke slovicka ;-) :-D

Iveta Michael

WXY

myslím že máš pravdu, triezva odpoveď .. a keď je to jeho štýl života tak má na to právo to je jeho súkromná vec,nemali by ho hneď za to kritizovať..

však chalan sa i tak zbadá,inak ten tboj príspevok ma tak rozosmial chlape ..hahah! že spevák z trashmetalu ..hahah:)

WXY

pocuj ked sa ti paci jej telo tak si snou raz zatrkaj a hlas neries. Pri sexe mozno bude rucat ako spevak z trashmetalu ale to snad prezijes :-D Mozno ta nepritahuje ani tak ona ako jej telo ktore si este nemal v posteli. Po jednorazovom kole ju nechaj tak a najdi si inu s krajsim hlasom. Ale zas ked ti imponuju pijacky a kuřacky tak tie casto maju take skurene hlasivky.

boyfriend

Asis nesom z prešova ale z vychodu hej. No mesto neprezradím :P :D
Lulu chah jaká vtipná si, no nechcela lebo ani ja také nechcem. Sú nudné a ona nemá že prepitý hlas ale prekurení takí chrapčavý a to mi vadí. Ak by to bolo v mojej moci tak jej ho zmenim :D Ako telo má pekné ale ten hlasisko. Ja som chcel len vedieť váš nazor že čo by ste robili v takom prípade ak by ste spoznali taku babu ktorá by sa vam pačila ale jej chrapčavy prekúrený hlas by ste neznášali. Však ma nemusite hneď preto hádzať pod čiernú zem.

Lulu2011

aka vtipna odpoved :D vsak inteligentna by ta ani nechcela o to sa ty neboj, odporucam stuple do usi, to nebudes ten prechlastany hlas pocut

asis879

Boyfriend, daj sa vypchať, určite si z Prešova, lebo tu 80 % mladých nič nerobí, len chľastá po nociach a ešte sa tým vychvaľuje.

boyfriend

Kurňa baby ja netvrdím že ona je chlap. Jasné že není veď som videl aj jej fotky zo strednej je to baba. Veď prsá zadok všecko má ale mne nesedí ten jej hlas. On neznie ako typickí muž ale je takí ako zachrípnutý alebo neviem ako to popísať. Však normálne takí priškrtený nie ako hlboký ale taký prikurený.
Mne je 27 nesom decko a nepriťahujú ma slušné baby a inteligentné ona je taký z tých čo povie všecko narovinu. Viem viem teraz poviete že čo ma priťahuje nanej. Ja viem že kúri a pije ale to aj ja. My chodíme piť aj s kamošmi a kamoškami spolu. Veď zábava ne? To bez toho nejde. Normálne chatovačky a chlastačky mňa to baví aj ju. Čo je natom. Však nebudem so slušnou čo ani nohy nevie rozťahnuť ani hrešiť prinej sa nebude dať bo neviem čo. Ja som uvolnený človek i ona. Obaja sme sa aj minule tetovať dalí. Však ona ma priťahuje len hlas mi vadí u nej. A či chodíme spolu ja neviem či hej aj sme sa bozkávali aj kus viac už bolo ale sex čistý ešte ne. Však to taký uvolnený vzťah by som nazval.