Trittico uplne vysadenie

Príspevok v téme: Trittico uplne vysadenie
kika99

Prosim Vas nema niekto skusenosti s vysadenim Trittica? Beriem ho skoro 2 roky, najvyssiu davku som mala 2 tretinky z 150, teda 100, posledne tri mesiace som znizila na 1 tretinku zo 75, teda beriem uz len 25, dostala som ho ked som mala zle obdobie a nemohla som spavat, v tomto mi pomohol, na spanie je super, nebyvala som po nom rano ani unavena, ale chcela by som ho vysadit uplne, lebo ked si chcem niekedy cez den pospat, tak sa mi vobec neda,akoby moj organizmus nevedel zaspat bez Trittica, myslim, ze mam uz dobre obdobie, tak som chcela skusit vysadit, lenze vcera ked som si vecer uz ani tu tretinku nedala, tak som nemohla spat celu noc, iba ma triaslo, mala som nejake zive desive sny...dnes depky, pschitaricka mi povedala ze Trittico nie je navykove, tak neviem co to mam...s nou som sa o vysadeni neradila, chcela som si davat teraz len kazdu druhu noc, ale toto vyzera, ze mam normalne abstak?...neviete, ci ked sa to vysadzuje tak sa dava nejaky iny liek? ale zase chcem sa zbavit jedneho, nechcem brat dalsie lieky, co psychitricka by mi dake urcite chcela nanutit, alebo len vydrzat?kolko to moze trvat?dakujem za kazdu skusenost.

Amelia273

Vsetky antidepresiva vymyvaju mozog podla mna...mali by sa brat len kratkodobo, a lekar by mal intenzivne pracovat na ich vysadeni, resp. lepsia je psychoterapia, pretoze AD pricinu neodstrani. Presne viem ako sa citis, je to hnusne ked je clovek chtiac nechtiac nevyknuty na tie \\\"nenavykove drogy\\\". Ak nejde o nejaku endogennu depresiu alebo nejake vrodenu psychicku chorobu,. Drzim ti velmi palce, skus to nejak velmi pomaly vysadit a pracuj na sebe inymi sposobmi.

rrewy

Moj priatel vysadil add z jedneho dna na druhy, uvedomil si ze pocas uzivania liekov, co bolo asi 3 tyzdne nedokazal normalne pracovat, nevedel sa sustredit, bol jak vymity... Vysadil,usporriadal si myslienky a uz je dobre, dva tyzdne je cisty, vesely, plny zivota, teraz rozdava energiu mne :) ja si myslim ze ludia by mali prestat brat lieky od psuchiatra...

Emilim

Trittico sa nema ani znizovat velmi rychlo, ani zvysovat, mam to z vlastnej skusenosti. Beriem 1/3 zo 150 mg a najradsej by ho vysadila, aj skusam nedat si do tyzdna 1/3, ale mam tiez triasku, ked si ho nedam, takze neverim ze by nebolo navykove, uz horsi ad od trittica nepoznam, je to vymyvac mozgu, beriem ho rok a tiez ho chcem vysadit, bolo mi zle po nom, ci som zvysila davku alebo znizila, je to divny liek, je to dro..

jajaa

poraď sa o vysadzovaní so psychiatričkou, ak jej neveríš aj s druhou....na to treba ísť fakt opatrne, raz som si sama vysadila lieky a dopadlo to katastrofálne, nikdy viac takú chybu neurobím. ak vysadzovať, tak pod dohľadom odborníka.