Silná menštruácia..

Príspevok v téme: Silná menštruácia..
Nataly..

Mám 14 rokov,už mám 2 roky menštruáciu,chodí mi pravidelne,len ju mám veľmi silnú .. :( Za den 5 vložiek v noci si dám veľkú nočnú,no ale ani to nie je výhra,ráno ked vstanem,tak je celá nasatá krvou a na postely sú fľaky od krvy. Menštruáciu mám 7 dní a 5 dní silnú,potom slabšiu ale stále nie slabú. Vraj nato existujú neaké kvapky,viete mi neaké poradiť?? Takto sa to už dalej nedá :(

Jurika

5 vložiek na deň je veľa? ja mením teda častejšie, hoci nemám pocit, že by som mala extra silný menzes.. ako už písali nižšie, pekne k lekárovi a na noc si môžeš skúsiť dať aj dve (znám si tak dávala - proste dve vložky za seba) alebo nejakú vatu.. prípadne nejaký väčší sáčok, igelit pod zadok, aby si nemusela prať. Prípadne, neviem, aký máš názor na tampóny, ale ked použijem na prvé dva dni tampóny (silnejšie krvácanie) a potom vložky, mám to už také slabšie aj mi skôr skončí menštruácia.. môžeš keď tak aj to vyskúšať, len nezabudni pravidelne meniť..

Slobodna

Mala by si ísť gynekológovi. Môžu tam byť rôzne príčiny. Pomáhajú lieky - ascorutin - ale len zmiernia krvácanie, nevyriešia príčinu.