Nehodime sa k sebe vyzorom

Príspevok v téme: Nehodime sa k sebe vyzorom
Kofola

Ahoj,mam dost velky problem si myslim.Dala som sa dokopy s jednym chalanom , je fakt suuuuuupeeer uplne ze mega , tesim sa vzdy na neho , stale o niecom kecame , nikdy nieje trapne ticho,milujeme sa a hodime sa k sebe povahovo.Pozname sa do detailov ale tu je problem ktory ma posledne tyzdne zacal velmi depresiovat.Proste my sa k sebe vobec nehodime vyzorovo.Ja som taka elegantna panicka proste , podpatky a kabaty a on je tvrdy rocker , najpr mi to prislo kjut a roztomile a fakt sa mi to pacilo,ale teraz..neviem...proste napriklad dnes mi chcel fukat dym z cigarety rovno z jeho pluc do mna , NA VEREJNOSTI , alebo stale nosi take vybijane veci a kozene bundy a takeho punkaca ... PRoste ked ideme niekam von alebo do spolocnosti otacaju sa za nim ludia a pozeraju si ho ako vypada, stale tie ich pohlady , niekedy aj posmesky...ma to s takym clovekom bnuducnost ? Nikdy sa nezmeni , viem to , je to jeho styl a jeho zivot ,napriklad aj moji rodicia nad tym krutia hlavou ze co to je za styl...poznate to ? Su neake lieky aby som si prestala vsimat jeho vzhlad ? Pritahuje ma ...len to ako to vnima spolocnsot.Proste,vedeli by ste existovat len sami dvaja vo svojom svete ??? Ved predsa clovek patri do sveta inych ludi a je to typ spolocensky....

Fleur-de-lis

prepáč, ale koment od Zaran ma rozosmial :D

Ale nie, je to tak v určitom zmysle. Dôležitejšie je akí ste vo vnútri a či viete nájsť kompromisy vo veciach, na ktoré máte odlišné pohľady. Ak sa on naučí rešpektovať čo je tebe nepríjemné... a ty sa naučíš rešpektovať jeho štýl.

Možno je to od veci, ale tvoj problém mi hovorí, že možno je u teba aj problém so sebavedomím. Elegantné obliekanie a strach z toho, čo si ostatní myslia...
Možno ti pomôže vyriešiť najprv to ako sa ty prijímaš (či oblečením sa len nesnažíš príliš zakryť svoje nedostatky a slabosti a vytvoriť dojem dokonalej paničky). Totiž byť vyrovnaná a spokojná sama so sebou (neskrývať stále svoje nedokonalosti) dáva veľkú slobodu voči názorom spoločnosti.

Pokiaľ ale pre teba bude veľmi dôležité čo si ostatní myslia, tak sa možno k sebe veľmi nehodíte.

bambus

flegma nemusí to byť tá istá osoba. Veď to mohol byť jej brat ak píšu z toho istého PC tak ip sa nezmení tým že píše z neho brat aj ona. Na fórum môžu písať aj traja z toho istého PC a v inom nicku či pod iným pohlavím. Toto sa tu už toľko krát riešilo flegma.
Kofola miluješ ho naozaj alebo len tak. Lebo ak niekoho milujem tak kašlem nato čo si myslí okolie. Nechodíš s ostatnými ale s ním. To vždy budeš pozerať nato čo iní povedia? Buď sama sebou a nehľaď na poznámky druhých.

ojka

Kofola ????
asi ho nemáš až tak moc super duper mega rada, keď riešiš také prkotiny, že "čo si pomyslia ľudia????" Keby si bola tak zamilovaná, ako tvrdíš, tak to by bolo to posledné, čo by ťa trapilo....
:-)))

MultiLevel

Nuz, predpokladam, ze si este velmi mladunka :) Sudim skrz vyjadrovanie a skrz to, aky problem mas....Ale to nevadi, kazdy si musime niecim prejst. Je zlozite radit ti, ako mas premyslat, kedze na mnohe veci musis prist sama, odzit si ich a podobne.
Skus si polozit otazku - je v zivote dolezitejsie to, ako sa s clovekom citis, alebo to, ako sa k sebe vyzorovo hodite? Vyzor je dolezity pre vztah, keby som tvrdila, ze nie, tak klamem. Co vsak riesis ty, je dost nepodstatne. Riesis to, ako sa ten chalan oblieka a to nema s kvalitou vazho vztahu a s laskou nic spolocne.
Dalsia vec - to, ze je clovek tvor spolocensky tak isto nema nic spolocne s vami dvomi. No a co, ze sa na vas ludia pozeraju? No a co, ze on ma iny styl ako ty...Znamkou dospelosti nie je pozerat na to, co si mysli okolie, ale byt spokojny sam so sebou a s tym co mas, cize so svojim vztahom. Kto je pre teba dolezity? Partner, ci okolie? Je dolezite to, co si mysli okolie o tvojom partnerovi alebo to, ako sa s nim citis ty?
Mozem ti dat priklad zo zivota, kedze ja mam doma tiez "rockera". Nerada zaradujem ludi do nejakych kategorii podla toho, aku hudbu pocuvaju, ale dajme tomu, ze mam "rockera". Ja som bola kedysi "pankacka", dnes sa obliekam dost zvlastne, je to mix kadecoho. Okolie sa moze po nas cumit kolko len chce, dolezite je to, co citime my, co nam vyhovuje, co chceme a comu verime.
Neries kraviny. Uzivaj si toho fajn chalana, co mas vedla seba....

trdlajsicka

jeeezis to cco je za tema? podlamna to je uplne najviac super co moze byt ;) je to pekne, ja som za rockersky styl a viem si uplne predstavit takeho chlapa, co ide za ruky s jemnou elegantnou zenou...

navyse sem tam sa k nemu mozes zladit aj ty aj rockovy styl sa da dokombinovat do elegancie momentalne to ide aj do mody dost ;) kozena suknicka, pekne dokombinujes a ides

a ak ho naozaj milujes tak taketo hovadiny nereisis

Dadula56

Co vidi taky hrozne drsny rocker na niekom kto riesi podobne "problemy" a pouziva vyrazivo ako "mega" a "kjut"?Mozno ho uz ten styl prestava bavit, nakupi casom tiez kabaty a oxfordky a budete spolu pan a panicka. Dusevna vyspelost otazna, ale na spolocnost budete posobit harmonicky, priam ako krajinka v muzeu a to je najdolezitejsie vo vztahu.

rpgerka33

Ahoj, nič si z toho nerob. Na veci, čo sa ti nepáčia ho upozorni. Ja keď som mala 15 stretla som moju lásku. Punkáč číro na hlave, nápadne oblečenie kanady... A ja ? Tichá šedá nenápadná miška. A hádaj už sú to dva roky čo sme spolu. Pomaly ho ten punk prechádza už ani nemá číro, a normálne pracuje. Držím palce.

Zaran

Môžeš nosiť aj Louis Vuitton,ale nezakryješ tu sedlackosť,ked riešiš take veci ako "čo povedia ľudia" hlavne ked ho miluješ ako si napisala.