Veštenie, odrábanie vaše názory a skúsenosti

ewa99

fortunetelle vychádzaš z vlastných skúseností ?
Potom ano . Ale tie prepáč ale to čo si tu napísala , nie je nič len kôpka žvástov , neodborne prebratých názorov , psevdo právd a možno Tvojich želaní , že takto to má byť.

Prosím ťa napíš kde je Boh proti vešteniu a hlavne definuj ktorý boh ? ( apropo bavíme sa o Bohu kresťanskom ? Židovskom , bohu moslimov , alebo bohu ako takom ? )
Proti veštenie je len katolická cirkev aj ked v minulosti to bolo ináč..
Skús najprv preštudovať dejiny a minulosť .

sio

Ahoj pozri si stránku tajomno.sk a výborná je p.Sevalinka ,ale ta má toho veľa neviem či ťa zoberie.Pekný dnik

lili222

Niesom na tom ani psychicky ani zdravotne zle skor ma zaujima nieco z minulosti co by mi snad pomohlo pochopit pritomnost. Je to len zvedavost

lili222

veštec : Ved to zatial som pri zdravom rozume cize ak by odomna popytali nejaku divnu cifru urcite sa otocim a odidem :) No isla by som zanou ale nemam kontakt a nieje z nasho mesta. A kamoska tu nieje aby mohla ist tam somnou. Preto som chcela vediet ci ma niekto nejake skusenosti s nejakymi

veštec

a s čím máš problém? Veriť môžeš ale stále musíš zostať pri zdravom rozume. Šarlatáni vedia okrádať človeka o peniaze a šperky aj keď je natom napr. psychicky alebo zdravotne zle. Im je to jedno, ide im len o prachy. Takže ako usb píše pozor za kým pôjdeš. A veď keď tá tvoja známa bola za tou tak choď aj ty za ňou keď je tak dobrá.

lili222

Pre usb : Preto sa chcem spytat bab ci maju nejaku skusenost, No a co sa tyka tej znamej nikdy ju brucho nebolelo ani by jej v sne nieco take nenapadlo...A ked jej to lekari povedali skoro odpadla a to cislo na tu vesticu sa jej vymazalo a uz ju nevieme zohnat. Tak isto jej raz ciganka povedala ze je tehotna a vobec jej neverila ved kto by veril ciganke lebo lekari jej vraveli ze deti nikdy nebude mat koli tomu ze ako 17 rocna bola na potrat a dnes ma nadherneho synceka. Cize ciganka mala pravdu. Preto verim na take veci

usb

Hm, neviem, nepoznam podrobnosti. Mozno ked pri nej ta tvoja znama sedela tak sa drzala za brucho cojaviem. Vies niektori ludia vedia citat pocity a zdravotny stav z drzania tela a postojov a podla toho aj dedukovat.
Neviem nejdem sa s tebou hadat mozno, ze zopar ludi ma taky dar videnia, ale mala by si byt opatrna, aby si niekomu nesadla na lep.

lili222

Pre usb :Pocula som o nejakyh co to fakt dokazu. Kamoska raz bola pri jednej a ta jej nechcela povdeat nic iba jej povedala ze si ma dat urychlene vysetrit brucho. Nic viac jej nechcela povedat a ked to kamoska ozaj urobila zistila ze ma vyrastok na creve ktory sa pomaly zvrtaval na rakovinu. Mala jedno stastie ze jej to nasli a hned operovali. Co myslis nahoda???

usb

Vestice a jasnovidky len zarabaju na naivite zufalych ludi. Naozaj veris, ze nejaka zenska ci muz ti vie vyvestit z nejakej kavy, kariet, gule, dymu, koraliek a neviem coho este, tvoju buducnost? Nebud hlupa. Len minies peniaze na klamstva.