Vlasy

Príspevok v téme: Vlasy
pomoc_prosím1

Dobrý večer, chcem vás poprosiť o pomoc.
Vždy som si umývala vlasy len v nedeľu a v stredu. Posledný mesiac, si ich však musím umývať každý druhý deň lebo po jednom dni ma večer už svrbia a je to nepríjemné. Vši nemám. A taktiež mám skoro po každom šampóne lupiny. Je možné že by to bolo tým, že stále nosím drdol,a nenechávam si schnúť vlasy normálne ale taktiež v drdole? Ak nie, čím to môže byť?

zuzi74

Ja som vyskusala uz niekolko samponov roznych znaciek z kadernictva, ale ked pokozka hlavy svrbi, treba ju skludnit. V tych samponoch je vela chemie a cim viac sampon peni, tym viac odmastuje, cize vysusuje pokozku.

sarinkamila

vyskusajte sampon z kadernictiev,su kvalitnejsie ako v obchode . tiez som mala problemy a dala som si poradit od kadernicky a nastastie sa trafila :)

zuzi74

Ja som si vcera po dlhsej dobe umyla vlasy cistiacim samponom, ktory som predtym pouzivala. To svrbenie hlavy je strasne. Vyskusam to umyvanie vlasov s jedlou sodou a obycajnou vodou.

zuzi74

Skus sa pozriet na zlozenie samponu. Mne osobne robia problemy sampony, ktore obsahuju latku SLS (Sodium Laureth Sulfate). Pridava sa takmer do kazdeho samponu kvoli peneniu a nesmierne ma z toho svrbi hlava.
Este ma napadlo ci nepouzivas ten sampon pridlho. Mohol by ti vysusovat pokozku a to moze sposobovat svrbenie. Pokozka sa brani a tym viac masti.

trdlajsicka

skus sampony alverde z dm :)
su skvele, sice na vlasoch vonu necitis, ale aspon ives ze su cisto prirodne, myslim, ze by mohli tvoj problem vyriesit, akurat by som ich mokre do drdola urcite nedavala

pomoc_prosím1

Alpa bylinný lupuchový šapmón.. a ďakujem za radu s drdolom ale ja mám strašne husté vlasy a ani ked si ich umyjem 2 hodiny pred spánkom mi neuschnú a keď si ich aj o šiestej umyjem mám ich na druhý deň mokré a fénovať si ich nechcem lebo si ich nechcem vysušovať..

zuzi74

Ake sampony pouzivas? V drdole by som vlasy nesusila, mozu sa ti lahko polamat, ani s mokrou hlavou nie je dobre ist do postele.