Kamoška do fitnesscentra v KE

Príspevok v téme: Kamoška do fitnesscentra v KE
leonzh

Ahojte hladam nejaku babu co by so mnou chodila do fitnesscentra v Košiciach potrebujem trocha schudnut už som dosť rozkysla na tom internate nemam ziadny pohyb a samej sa mi nechce a ani to moc nepoznam v Kosiciach. Najde sa tu nejaka co by mala zaujem ? Chccem zmenit aj stravovanie a pravidelne do fitka potrebujem aspon 5kg zhodit ak je tu niekto s podobnym problemom ozvyte sa, budem rada :)

Inner

moj mail radi-radi@atlas.sk
sorry, ze sa ozyvam az teraz...

no fitiek je vela v KE, ale to najhorsie su fitka pre zeny... nemaju zakladne vybavenie pre komplexne cviky a vacsina zien cvicit nevie a najhorsie je aj to, ked im niekto odporuci kardio... to pali svalovu hmotu. tak teda navrhujem to stretko, niekde pri kave alebo podobne, pretoze je toho naozaj vela, co clovek potrebuje pochopit. nielen ohladom cvicenia, ale hlavne stravy a jej nevhodnych kombinaciach.

mimula

som za :)) sice nepotrebujem zhodiť, ale skôr..trošku vyburcovať endorfín, a budem sa tešiť :), podte baby na jump..to je uffajs

Fitness_KE

Ahojte vospolok, sorry že sa vtieram do vašej temy. V prípade že by ste potrebovali pomôcť, podporiť, poradiť v oblasti stravovania a fitness, tak sa kľudne ohláste na email FITNESS_KE@centrum.sk
Pokecáme, dohodneme sa a určite dosiahnete výsledky k vašej spokojnosti. Rozhodnutie je na vás.. Tak sa držte. Ináč na terase je fitko a aj na KVPčku. Alebo odporučam aj ženské fitko pri Steel arene.

Inner

no... hodka na pase je to najhorsie, co mozes robit, lebo si palis svalovu hmotu, nie primarne tuk... no som za stretko, taky rychlokurz zakladov cvicenia :-) neviem, ako vy, ale ja by som urcite mala cas niekedy v nedelu podvecer, vecer... ale je to samozrejme na vas.

leonzh

Neviete o niecom v blizkosti OC Optima alebo pri Galerke a tiez nemam daleko do mesta tam ako je Alžbetina čo navrhujete vy :)

leonzh

Baby super no nieco take aby sme rychlo chudli ja som rozmyslala tak že taka hodinka na beziacom pase napriklad alebo teda ani ten aerobic nieje zly napad. Mohli by sme vybrať nieco kde by sme sa stretli a dohodli co poviete ..ja mam vahu 67 a teda tych 5kg by bolo pre mna optimalne schudnut :)