Ľudia ma nebrali a ja som sa úplne pokazila

Príspevok v téme: Ľudia ma nebrali a ja som sa úplne pokazila
Leya12

Prepáčte, kopa ľudí tu píše rôzne psychické výlevy a tak aj ja napíšem, nehnevajte sa.
Som druhý rok na VŠ v BA. Vlani som bola slušné dievča. Pila som len príležitostne, nefajčila som (a každému som sa s tým chválila, bola som zato hrdá na seba), neštetkovala som - neriešila som milión chalanov a bola som panna, čo si šetrí venček pre niekoho výnimočného.
A neviem prečo, ale tento rok sa to zmenilo. Často sa opíjam, na diskotékach sa bozkávam s cudzími chalanmi a minule som skončila s jedným v posteli, síce som vďakabohu nedovolila, aby bolo TO, ale aj tak je to hanba. Začala som fajčiť. Odvčera. A viete čo? Mrzí ma ako sa spúšťam, ale NEMÁM výčitky svedomia, čo je hrozné. Už ani nechodím do kostola.
Nežijem tak, ako by sa patrilo, ale nechce sa mi to zmeniť, pretože takýto život bez premýšlania sa mi páči.
A som taká iná povaha, ale to som odjakživa. Taká strelená, takže nie každému sadnem. Hlavne nesadnem chlapcom. Oni chcú také dievča, čo im pomastí ego - ano zlatušik máš pravdu, chichi budem sa chichotkať na tvojich hlúpych vtipoch, ty borec. Ale ja si vždy poviem svoj názor, a nie som taká koketa, tak to ide chlapom na nervy.
No a bývam teraz s kamoškou, čo je hrozne krásna, takže všetci ma aj tak majú teraz v paži. Vlani som vyzerala o 100 stupňov horšie ako teraz, bola som pribratá a teraz sa aj lepšie obliekam, aj tak je všetko nanič lebo ma nikto nevníma.

karolinka122

nerobis nic zle, mas 20 rokov, si panna, co je uctyhodne...ze chodis na diskoteky, vypijes si, bozkavas sa...no bobo by uplne nenormalne, keby si sa v tvojom veku chovala opacne /sedavaj panenko v koute, hodny chlap si te najde.../ toto uz ozaj davno neplati. Ze je tvoja spolubyvajuca krajsia..Vzdy bude niekto od teba krajsi a niekto skaredsi, ked to mam takto tvrdo nazvat. Maj sa rada, staraj sa o seba, ver si a vsetko sa zmeni k lepsiemu a prestan mat tie mindraky, ze ta nikto neberie, lebo ked si to myslis, naozaj ako vidis to tak aj je, na co myslis, to si pritahujes a vidis, funguje to. A ze nechodis do kostola nie je ziadny hriech, Boha treba nosit srdci, nie chodit za nim do kostola:D

Agnes989

Ide na teba puberta, to sa stava aj v lepsich rodinach. Ked na tom nechces nic menit, tak nemen, pubertou si musi prejst kazdy, lebo inak by mal potom cely zivot pocit, ze bol o nieco ukrateny. Zi si svoj streleny zivot, chlapcov este stretnes, niektori maju radi papulnate. Len s tym fajcenim by si si to mala este premysliet, prestan s tym kym nie si zavisla. Ak budes fajcit dlhe roky, vo vyssom veku budes vyzerat vysusene a scvrknuto. Ak sa na tom stanes zavisla a potom s tym raz prestanes, priberies par kil, ktore uz tak lahko nedas dole, budes sa musiet navzdy obmedzovat v jedle, nebudes uz proste moct jest ako teraz. Nestoji ti to za to. Ked som bola pubertacka, vsetci sme v parte fajcili, ano, aj ja a mali sme tam jedneho chalana, co nefajcil. Samozrejme bol trnom v oku, ostatni mali k nemu zato reci, stale ho ponukali a on stale odolaval. Nakoniec si zvykli ze je aky je a dali mu pokoj. Ak si dost silna, tak sa v parte presadis aj bez cig.

MultiLevel

Mna by zaujimalo, co pre teba znamena "zit tak ako sa patri".... :)
Tiez som si myslela, ze ma ludia neberu, ze mam ine nazory ako oni, ze som nepochopena, ale cuduj sa svete, odkedy si to nemyslim, len prosto zijem bez vecneho usudzovania komu nevyhovujem a kto zas nevyhovuje mne, odvtedy tento problem nemam. Skus zit s myslienkou, ze mas pri sebe najviac ludi, ktori ti rozumeju, chapu ta. A menej tych, s ktorymi si nesedis. Musia byt aj oni, aby to bolo vsetko v harmonii :) Zbav sa neustaleho riesenia inych. Skor sa zameraj na seba, aka si, ako sa spravas (myslim celkovo, nie to, ze si na VS objavila studenstky zivot), ries seba, svoj svet...a ludi neber ako pritaz, ani tych, s ktorymi si az tak moc nesadnes. Ked budes ty sama OK, budes si do zivota pritahovat viac ludi, ktori budu na tvojej vlnovej dlzke :)
Studentsky zivot bude presne taky, aky si ho sama urobis. Pit sa da aj bez toho, aby si vyvadzala a robila veci, ktore potom lutujes. Ak ti to robi problem, nepi :)

embryo

Leya12: ak by bola pravda to, ze nemas vycitky, nemala by si potrebu sem pisat a spokojne by si si zila bez "premyslania" dalej... mas ich, ale nechces si ich pripustit

zijeme v slobodnom svete bez obmedzeni a limitov, vsetky obmedzenia vznikaju v nasich hlavach, myslienkach a sami si staviame barikady, mury namiesto mostov... obcas sa stane, ze docasne porelezieme mur a ocitneme sa na mieste, kde sme sa este nedostali, je uz len na nas, ci ho ponechame a vratime sa na nasu povodnu cestu zivotom (cez niektore sa spat prelieza naozaj tazko) alebo ho zburame a postavime namiesto neho most

sloboda prinasa svoje riziko, ze sa nieco zmeni, co moze byt negativne, vsetko zavysi od toho, ako sa citis, cim/kym sa citis byt, preto si zachovaj svoju vlastnu hlavu a rob to, co citis, ze je spravne ;-)

venuj vsak zvysenu pozornost svojim pocitom, myslienkam a hlavne vycitkam, su to dobri pomocnici, ktori ti mozu nasepkavat, ze mur, ktory si prave preliezla, by mal zostat na svojom mieste a ty by si ho mala rychlo preskocit spat

zivot bez premyslania doverne poznam, je to super pocit, neriesit buducnost, zahodit minulost a uzivat si pritomnosti... takto sa vsak da podla mojej osobnej skusenosti zit len kratkodobo a casom to cloveka uplne znici

PS: kazdy chce vediet vzlietnut, len malokto vediet aj pristat ;-)

sponka1

vôbec nič.Nechaj to tak,stalo sa a stava sa aj horšie.Nezaoberaj sa sama sebou-uč sa,pozoruj ľudi okolo seba a udržuj si nadhľad,nesnaž sa prispôsobovať.Uvidiš koľko krat ešte zmeniš nazor na určite veci....

Slobodna

leya12 ak môžem - pripomínaš mi mňa v mladšom veku. Priprav sa na to, že budeš mať ťažký život. Nikdy ťa nebudú brať, nech budeš robiť čokoľvek, správať sa tak ako chcú alebo tak ako nechcú. Neboj sa, nájde sa aj v pohode chlap, len buď sama sebou.
A s tým deštrukčným správaním prestaň. Pretože raz to budeš ľutovať.

leya12

sponka - nedošlo to až tak ďaleko ale aj tak je to na mňa silná káva.
Máš úplnú pravdu s tým že si už sama seba nevážim. ale neviem čo s tým?

novacikt

Neviem, ale osobne mam testosteron nad limit (neberem nic nelegalne), ale nikdy som ziadnej nepovedal, ze je jeb. a ani nic ine, aj ked mnou pohrdala.
neviem si ani predstavit, ze by nejaky moj muzsky kamarat urazil akukolvek zenu tymto sposobom. avsak nepoznam ziadnych "exotov"
aj keby nejaka extremne "nasierala", da sa aj trochu viac na urovni ukoncit debatu.
ono testosteron moze mat v poriadku, ale nie psychiku, a inteligenciu zabudol v placente, s najvyssou pravdepodobnostou.
alebo je "IN" byt magor. netusim ;)

PS: nie je nic pritazlivejsie, ako zena s vlastnym nazorom (argumentacia na urovni sa neda nahradit ziadnym divadlom)

Leya12

novacikt - potom zatiaľ každý chlap ktorého som stretla je bez testosterónu? neviem zatiaľ každého odradilo keď som sa s nimi hádala o svojej pravde. minule som sa pri jedno divila, že opakuje piaty ročník - nesmiala som sa mu ani nič také - a on tvrdil o nejakom odbore aký je ľahký, čo som mu poprela. A na toto sa urazil a začal ma ohovárať akaá som jeb..... tak toto je normálne?