Paci sa mi jedno dievca no neviem ci jej to dat najavo

Príspevok v téme: Paci sa mi jedno dievca no neviem ci jej to dat najavo
DatNajavo?

Mám 15 a uz dlhšie sa mi páči jedna baba. Je z inej triedy ale rovnaký ročník a nekomunikujeme skoro vôbec. Veľmi sa ani nepozname len tak z videnia. Neviem jak nadviazat komunikaciu keďže som donej tak sa tak trocha "hanbim". No myslím ze ona je na tom rovnako. Koľkokrát som zistil ze sa namna uprene pozera. Ale ja neviem. Dovolím si tvrdiť ze som fešák a mňa chce veľa dievčat. Pravdepodobne aj ona by mala. Ale co ak nie? Ak by ma odmietla ako sa budem cítiť keď budeme niekde vedľa seba alebo tak? a co ak to povie kamoskam? Mám jej povedať ze som donej? Alebo nie? Poraďte!

no2

Ja som si tiež zisťoval otázky, najmä z literatúry, vždy som opisoval. Tri roky na strednej škole. Z literatúry neviem absolútne nič. Poznám len tieto literárne diela:
Rysavá jalovica
Žltá ľalia (základná škola)
Letorosty 1 2 3 4 5 6 (myslím, že ďalej to už neide)
Mor ho!
To je všetko. Viac literárnych diel nepoznám.
V noci sa často budím na to, že som v sne maturoval práve z literatúry. Mám z toho riadne nočné mory:D
Na strednej škole sa učí podľa mňa možno aj 2000 názvov lit. diel, šialené.
Koľko názvov lit. diel sa bude učiť tak o 1000 rokov???

michalmmm

Kludne jej to daj najavo, ale nie nejako zhurta. Najskor by sa bolo treba "akoze oficialne zoznamit" a trochu pokecat, kamaratit sa. Povedzme, ze ak mas vo vasej triede nejakeho kamosa, ktory ju pozna, tak by ti mohol pomoct tym, ze vas akoze zoznami. Nieco ako: "Ahoj, rad by som ti predstavil mojho spoluziaka a dobreho kamosa. Marienka, toto je Janko. Janko, toto je Marienka." Potom sa nenapadne vytrati, necha vas samych niekde na chodbe pred triedou, kde s nou mozes chvilu pokecat napriklad o skole, o uciteloch, ktori ucia aj ju, aj teba, spytat sa napriklad, co mali na pisomke z matiky, lebo ty si myslis, ze ak ma aj vas ten isty ucitel, tak budete mat na pisomke rovnake otazky a priklady ako mali oni... Opytat sa, si sa jej na tejto skole paci, ktore predmety ma rada, ktore nema rada, navrhnut jej, ze by si jej mohol pomoct napriklad z matikou, ak by nahodou niecomu nerozumela... Pripadne skusit zahrat trochu neistoty napriklad v oblasti anglictiny a spytat sa jej na nejaky gramaticky jav, ci je to naozaj tak, ako si myslis... Tym, ze ju poprosis o malu radu a zaroven pochvalis, ze tu anglictinu super ovlada, si u nej ziskas "plusovy bod". Kludne mozes povadat aj, ze ma pekne oci, vlasy, ze je dobre oblecena, ze pekne vonia... Usmev a lichotky zaberu na baby vzdy, najma na tie zalubene. Nieco v tom zmysle. Mozes ju pozvat niekam do cukrarne na kavu a na zakusok a pokecat, ale kludne aj na diskoteku a tam jej povedat, ze sa ti paci a ze by si si s nou vedel predstavit vztah. Najma na diskoteke pri peknej romantickej hudbe pri tanci sa baby stavaju lahsie zbalitelnymi. Ak si fesak, nemal by si mat problem.