Hranica dotieravost - dobyjanie

Príspevok v téme: Hranica dotieravost - dobyjanie
goodmorning

caute, nemam rad spojenie dobyjanie zeny ale tak pouzil som ho vynimocne, moj problem je v tom ze asi neviem definovat hranicu medzi snazenim sa o zenu a kedy je to uz dotieravost, vacsinou to zabalim pomerne rychlo ked nepozorujem odozvu aku by som ocakaval a uz sa mi aj stalo ze dievca mi po case povedalo ze co som cakal ked som sa skoro vobec nesnazil, momentalne sa mi paci jedna ale je akasi rozhodena a po par tyzdnoch sa prestala chytat, ako poznam ze uz zenu otravujem a ponizujem sam seba ? niekedy je ozaj tazke rozpoznat, lebo zena nepovie daj mi uz pokoj a pod., aj mi normalne milo odpise, ale stretkam sa uz vyhyba, tak neviem, diky za rady

Slobodna

Neviem, ja nemám problém povedať mužovi Daj mi pokoj, keď ma otravuje.
Hranica je skutočne veľmi tenká. Musíš udržiavať zdravú mieru - ak mi muž zavolá 2- 3 krát za deň, je to ešte v pohode, ale ak je toto číslo niekoľkonásobne vyššie, je to už cez.
Ak nepozoruješ u ženy adekvátnu reakciu na svoje snaženie, nemá zmysel strácať čas. Pravdepodobne je to nejaká nafrnená bábika, ktorá sama nevie čo vlastne chce.

Harold

Tak kamaráde, bozkávať sa hneď na prvom rande je pre niektorú priskoru, pre inú zas nie. Ale ja keď môžem povedať sám za seba, tak na prvom rande sa zásadne nebozkávam. Jedine tak pri rozlúčke bozk na líce.
A môžno ti len páchlo z úst, ako sorry za tento výraz, ale aj to môže byť dôvod prečo ju to odradilo. Alebo si páchol potom. Niektorí muži si na takéto fópa pozor nedávajú a potom sa divia, že ich ženy odmietajú. Vôňa tela robí tiež svoje.

goodmorning

stretli sme asi 6x, hned na prvom stretku boli bozky aj potom, len potom zrazu povedala ze je to na nu prirychlo a povedala ze sa mozme stretavat ale iba tak bez fyzickeho kontaktu, odvtedy sme boli vonku raz a ano su to uz tri tyzdne, takze asi mate pravdu ze je to pasé, aj ked povedala mi ze sa jej zdam dost idealny ale...mozno to ozaj zahrala tak aby ma nezranila, tazko povedat

m8

ak si len píšete a ešte ste sa nestretli, nerieš žiadne ,,mam u teba šancu,, pačiš sa mi ako žena a pod. vôbec! píšte si normálne veci. možeš sa poprípade spýtat či má priatela. to je ešte stále také ok..ale až po dlhšej dobe. až po stretku možeš jemne naznačiť, že je ti sympatická. a uvidíš čo napíše a či sa bude chciet v krátkej dobe s tebou opäť stretnúť. ak odmieta, vyhovára sa, 3 týždne ste sa od stertka nevideli, je to jasné. možeš si s nou písať, ale šanca je už malá...

5.5 elsa

gooodmoorning - je to úplne jednoduché buď ťa chce alebo nechce také a ja neviem tak to je vyhováranie možno časom pôjdem... takisto výhovorka ak ju niekam pozveš a bude ťa chcieť tak si ten čas určite nájde sú tam sympatie máte sa o čom baviť nemusíš si ihneď pýtať číslo stačí sa jej opýtať kde pracuje či by si ju mohol pozvať na obed a tam už uvidíš ako sa zatvári alebo niekam inde držím palce :)

odpovedam

Ak ti milo odpisuje, ale stretko nechce, tak je to jasne. Nehce ti ublizit, a tak ti nepovie nic priamo, dalej s tebou komunikuje. Ale uz len to, ze sa stretku vyhyba je odpoved.

Agnes989

Tak sa jej to spytaj na rovinu: "mam u teba sancu? Nechcem byt dotierny ale neviem, na com u teba som" Na to by ti mala dat jasnu odpoved. Nie je to sice romanticka otazka, ale ked sa dlho nevie jasne vyjadrit ci ano alebo nie, tak je na mieste. Lebo po par tyzdnoch by to uz mala vediet. Ty tiez potrebujes vediet na com si aby si neplytval energiu niekde, kde to nema vyznam.