Medziludske vztahy

Príspevok v téme: Medziludske vztahy
nikolly1234

Ahojte mam 16 rokov a citim da strasne vycerpana, unavena a nestastna..... Na zakladnej skole to bolo peklo k tomu da uz radsej nevracam, mala som hrozne akne ziadnych priatelov a hrozne posmesky teraz som isla na strednu a zo zaciatku to bolo fajn als postupne ked da vsetci skamaratili mna so akosi vsetci prestali vsimat, hlavne co da tyka ocneho kontaktu ked niekto nieco rozprava tak pozera na vsetkych ostatnych okrem mna :(((( a to aj ked sme traja tak ti ddvaja da bavia a so mnou vobec a nesom ticha mozno zo zaciatku som bola als teraz uz rozpravam a dakedy ked daco dakomu povien ma aj ignoruje som na dne uz nechcem zur kazdy den len som doma placem a placem ja som asi prekliata :((((( ved to ako ma ignoruju bez priciny nieje ludske spravanie kedysi som rada kreslila chodila som plavat teraz uz ma nic nebavi to asi fakt som skareda skrara ked su ku mne takyto

Fleur-de-lis

A ak máš stále akné, skús trocha obmedziť mliečne výrobky, najmä syr a sladké mlieko (karička je chémia, takže to by sa ani nemalo jesť), a tiež biely chlieb a biele rožky. A cukru a chipsom sa vyhýbaj ako vládzeš.
Ľudom náchylnejším na akné tieto potraviny len pridávajú na probléme.

Fleur-de-lis

hmm, nemyslím si, že je to bez príčiny. Len ty tu príčinu zrejme nevnímaš buď preto, že si to proste neuvedomuješ, alebo preto, že len budíš nejaký dojem, ktorý vlastne ale nie je pravdou. No ostatní ťa nepoznajú a vnímajú ho ako pravdu.
Možno zo strachu pôsobíš odmerane, ignorantsky?
Možno rozprávaš veľmi potichu?
Kto vie. Keď si tam prišla s veľmi zníženým sebavedomím tak je pravdepodobné, že sa to nejak prejavuje a ostatní to cítia.
Ja si myslím, že to môže súvisieť s tým strachom, že ich tým nechcene "odháňaš".

A nemyslím si, že si škaredá.
Totiž krása je oveľa viac ako symetria tváre či čistá pleť.
A nepamätám sa, že by v mojej triede nejaké dievča bolo ignorované kvôli tomu, že nevyzerala ako modelka...