Poradte ako schudnut

trenerka285

:DD preboha, to čo s tou kofolou.nemyslím že schudnete ak budete pit kofolu.a prestaňte počítať kalorie, tu ideo to čo to obsahuje.je rozdiel kofola 200 kcal ako zdrave tuky napríklad orechy, taktiež približne 200 kcal.
Snažte sa jest pravidelne, päť krát za deň menšie porcie, reči ako od piatej nejem si nechajte ak idete spať o desiatej.celé vaše telo to len v chudnuti spomalí.tí čo chcú schudnúť a nemajú veľkú nadváhu, tak len zmena stravy ozaj nepomôže treba cvičiť.
V jedálničku nemôžu chýbať ryby, losos a ine, vajíčka,veľa zeleniny a ovocia, ale ovocie len doobeda poobede len na doplnenie energie po tréningu, ďalej už spomínané zdravé tuky ako orechy, pečivo vymeniť za cerealne alebo odporúčam špaldove,piť len vodu.
ak budú nejake otázky rada poradím :)

Milan NMnV

Shayleen ten chlieb s nutelou je ešte horší ako tie susene slivky . Ked chce schudnut treba jest len tmavé pečivo , žiadne sladkosti ( max čokoládu so 70 % kakaa ) nič mastné , a samozrejme cvičiť a cvičiť ...

meryX

ahojte:)
lika alebo ktokoľvek ďalší, veľmi rada by som sa pridala:) mám asi 170 cm a 60 kg (neviem teraz presne:D) čiže nemám nadváhu ani nič, ale rada by som troška zhodila, hlavne pred Vianocami :D :D takže ideme do toho? :)

lika

ahojte :) chcel by niekto začať so mnou chudúť? mám 164cm, 59 kg. 22r. už som skúšala veľakrát a vždy sa vrátim na tú istú váhu, ak by sme boli dve pôjde to určite lepšie :)

Uru

Dnes som zjedla activiu,kofolu,susene slivky a kavu.

Activia 104 kcal
Kofola 200 kcal
Susene slivky 200 kcal
Dokopy 404 kcal.