Je to pravda ze baby tuzia po nedostupnych chalanoch?

Romčo34

vies akych chalanov-muzov maju radi baby-zeny?
zdravo sebavodomych pozor nie namyslenych!
muzov ktori maju svoj nazor ale vedia pristupit na kompromis
starajuci sa v medziach normy o svoj vzhlad a zdravie
majuci urcite financne zazemie ako auto, pracu a nejaky ten bytik
komunikativny a so zmyslom pre humor
aspon trochu sportovo zalozeny
ochotny pomoct a poradit
nekydajuci na vsetko a vsetkych a majuci v ucte vlastnych rodicov!

monitor5

no ved presne tam to smeruje - ak sa vie chlap poriadne postarat o seba, tak je vysoka sanca ze sa bude vediet postarat aj o svoju zenu a rodinu, poskytnut jej zazemie a ochranu. ty totiz najprv nevidis ci sa dokaze postarat o teba a rodinu, to je len v hypotetickej rovine, ale mozes pri chlapovi priamo a nazorne vidiet ako sa vie postarat o seba, aky je uznavany, kolko si vie zarobit, co dosiahol a co vsetko ovlada

Slobodna

monitor5: schopný znamená, že sa dokáže postarať nielen sám o seba ale aj o prípadnú rodinu. To by mal byť znak každého muža. Neschopného si asi vyberie máloktorá žena.
A moje inštinkty a podvedomie zaujímajú presne tie tri, ktoré aj vedomie.
To, že je niekto introvert mne osobne až tak nevadí, skôr mi vadí, ak je niekto neschopný introvert - to znamená, že žena za neho musí urobiť všetko- od oslovenia, prvý bozk, "donútiť" ho k milovaniu, ťahať z neho všetky odpovede atď.

monitor5

este doplnim k tym znalostiam - mam na mysli znalosti nie len v zmysle mentalnych znalosti, ale aj ako fyzicke zrucnosti vsemozneho druhu.

monitor5

slobodna, to si mozno vybera tvoje vedomie, ale tvoje instinkty a podvedomie silno zaujima aj to ostatne;)

este som tam ale zabudol uviest NEZAVISLI.

stryco, "schopny" znamena, ze disponuje uzitocnymi znalostami a vedomostami vdaka ktorym sa dokaze o seba postarat, byt nezavisly a mat sa dobre.

stryco

co znamena schopny?

k teme: ja sice nie som baba a mozno ani vitana vekova kategoria, ale myslim, ze skor nie ako ano. maximalne take tie aktivnejsie si myslim. nehovoriac o tom, ze baby, zeny, aspon od urciteho veku skor cakaju aktivitu od teba. ako introvert mozno budes pre niektore zaujimavy, aj to len mozno. ale to je asi tak vsetko.

Slobodna

Vyberám si: zdraví, vtipní, schopní z tej ponuky.
A autorovi témy: nie, nie je to pravda. Iba také, ktoré si potrebujú niečo dokazovať. To máš ako u vás chalanov- tiež vás niektoré baby bavia len dovtedy, kým ich nedostanete alebo neprejavia záujem - zdvihne vám to ego a dovi-dopo.

monitor5

-pritazlivi
-zdravi
-vtipni
-schopni
-zabezpeceni
-oblubeni
-chceni inymi zenami
ostatne nehra rolu. introvertnost je skor vnimana ako vada.