Zajace - spolunažívanie

poldecak

asi je to individuálne, ja som k dvojročnému trpasličiemu baranovi dokúpila kamaráta - mláďatko, rýchlo si na seba zvykli a spávali pritúlení k sebe.

karolinka122

chovala som trpaslicie kraliky, samicu aj samca od malinka. v puberte samec zacal neskutocne obtazoval samicu , bila ho, kusali sa , pistali. neskor nam samec z dvora niekam usiel. kupili sme samicu k tej dospievajucej samici, mladatko, ked bolo aj toto mlada dorastlo do puberty, zacali sa strane bit, jedna samica mala odkusnute pol ucha, druha asi polku chlpov vytrhanych, nesmeli byt spolu, lebo by sa pozabijali, takze vobec neodporucam z vlastnes skusenosti ani parik spolu, ani samice spolu a podla mna samci spolu este horsie, lebo su rivali.

zajačica.1

Jaj, o toto sme sa pokusili aj my a skončilo to smrťou neprijatej partnerky. My sme vtedy nemali žiadne informácie,v dobrej vôli sme nášmu zajkovi priniesli partnerku. Keďže sa nezačali biť hneď, iba sa každý utiahol na druhý koniec izby, tak sme samozrejme predpokladali, že sa potrebujú spoznať a všetkko bude v najlepšom poriadku. Kľudne sme odišli spať. O to hrozivejšie bolo potom ráno :-((

aaandn

neviem o zajacoch takmer nic ale myslim si ze mozno by si mala skusat po jedincoch, mozno s jednym zajacom by si sadol a s inym naopak nie...aj ked s tym je problem... ci najdes niekoho kto ti da zajca na skusenie.... a... naco su ti "majinke zajaciky"?