Preco je tomu tak?

Príspevok v téme: Preco je tomu tak?
na nervy

Preco ma baby o ktore mam zaujem nechcu a tie o ktore nemam zaujem ma chcu?
Mam jednu kolegynu v praci ktora sa mi vobec nepaci, ma nadvahu, nosi okuliare, fajci a rada si vypije, nevkusne sa oblieka a vsetko naokolo kritizuje. Ide po mne, stale ma niekam vola si sadnut, vypytuje sa ma na moj zivot aky vediem. Proste je to otravna zenska o ktoru nestojim. Alebo minule ma balila jedna tiez nie moj typ.
A preco tie ktore chcem nechcu zase mna. Staram sa o seba, dbam na svoj vzhlad, chodim vysmiaty, upraveny, staram sa o chrup, uces mam pekny aj navonany chodim ale neprehanam to a predsa tie ktore mi sedia vzhladom aj povahou sa o mna nezaujimaju. Bocia odomna, vedu len formalny rozhovor a viac ich niet. Preco je to tak. Preco nejaku chcem ona nechce mna a tu co ja nechcem a nezaujima ma dolieza stale. Preco? preco? preco?
Minule som taku sympaticku krasku videl na jednom podujati, nase pohlady sa parkrat stretli, snazil som sa usmievat a nenapadne som ju sledoval a potom mi kamos zaclonil vyhlad a ona medzitym zmizla niekam. V cakarni u lekara ma balila tiez jedna obeznejsia pani a dokonca si dovolila chytit za koleno len mnou miklo. V praci sme mali jednu slecnu na absolvensku prax. Pekna kocka sympaticka aj som k nej bol mily ale nenabral som odvahu ju niekam pozvat von a ked u nas skoncila tak aj ked slubila ze sa este u nas v praci zastavi viac neprisla. Preco docerta je to take komplikovane ze tych ktorych chceme nas nechcu a tych ktorych nechceme nam nedaju pokoj.

december

haha to s otravnymi zenskymi poznam aj ja. Tiez ma jedna chcela co nebola moj typ a akokolvek som sa jej stranil a daval jej najavo nezaujem nic to nepomohlo. Uplne viem o com hovoris :D

_meno

Ahoj na nervy

Je to tvoja predstava o svojej partnerke, ktora ti chyba, preto nereagujes, lebo nie si si isty na co chces reagovat.

Je to ako ked stojim na krizovatke a rozmyslam ci idem do BA alebo BB. Moze prist odbocka do TN ... a ty sa rozhodujes, kam vlastne ides a kam vlastne odbocujes....vkuse ides a vkuse sa rozhodujes :)

Prilezitost prichadza stale, ale vsimame si ju viac ked sa nanu pripravujeme.

Je to ako ked rano lezis ale oci sa este neotvorili, svet nevidis. Vtedy sa pytas sam seba, aky svet chcem uvediet. Je fer, ze mas moznost tvorit svet aky chces.

Polopate ked sa spytas sam seba, aka je tvoja predstava o svojej partnerke, to je to, na co reagujes. Ak chyba tato predstava chyba reakcia. Je to sebapoznanie, co mas a co nemas rad .. opak sebectva, ked sebapoznanie zahradzame druhymi ludmi a vecami.

Vela stastia a radosti prajem na nervy :)

Bandolera

Neboj, z daleka si neni sam, kto ma takyto ,,problem'' ;-). Mozno, keby kazdy cudzi clovek reagoval na nase podnety, a vzdy by to vyslo, mozno sa pripravime sami seba o moznost strednut tu osobu s ktorou budeme v zivote skutocne stastni... Treba byt len trpezlivy, neda sa len lusknut a lala, clovek ktory mu je sympaticky sa do mna zamiluje... Ludske povahy su zlozite, to co na jedneho plati a pritahuje ho, druheho odpudzuje... Este si nenatrafil na tu pravu, ktora ma zmenit tvoj zivot... Pockaj ono to pride! ;-)

Deria

Myslim, ze sth to vcelku vystihla (vystihol?), bud aktivnejsi a menej sa zaoberaj sebou v zmysle, ci si dost pekny a pod. Chlap nemusi byt pekny, staci ked je sarmantny, vtipny, pozorny, suverenny ale ziadny frajer! Neber vsetko tak smrtelne vazne, uvolni sa a ked sa ti niektora paci, tak sa jej prihovor. Ved co sa ti moze stat? Prinajhorsom ta odmietne....no a co? To by si akoze neprezil? A s tym, ked ti niektora ide na nervy by si nemal mat uz ziadny problem. Vymysli si napr.nieco, ze musis prec alebo mas pracu. Ked to parkrat urobis, hadam sa dovtipi. Treba vediet povedat aj nie. Niekedy je to nutne polopate a niekedy staci decentne.:) Hlavne bud sam sebou, prirodzeny a dobre naladeny a urob sem tam aj nieco spontanne! Lebo cim viac budes krcovite cakat, kedy ti skrizi cestu ta prava, tym horsie. To je zakon schvalnosti.

sth

"Vzdy ako ked pride sanca tak hned ju nieco znici." Co konkretne ju znici, prosim ta? Stale sa len vyhovaras. Pripadas mi ako taky mamickin maznacik.

sth

No peknu babu musis zbalit ty. Ona to za teba nespravi. Preco by to robila? Ved ma vela napadnikov a moze si vyberat. Tiez je opatrna, lebo vela chlapov to na nu skusa. Co si cakal od toho, ze si sa na nu usmieval? Ze pribehne a sama sa pozve na rande? Mozes sa jej pacit, ale ona ta vobec nepozna a to, ze ste si sympaticki este nic neznamena. Beries tie vztahy trochu naivne.
"nenabral som odvahu ju niekam pozvat von" to je cely tvoj problem. V tvojom prispevku nikde nepises, ze by ta nejaka pekna kocka odmietla, ved si ani ziadnej nedal priestor vyjadrit sa.
Si ku vsetkym mily a zlaty, ale tvoja potencialna frajerka nechce bojovat o tvoju pozornost s celym svetom. Nebud taky dostupny. Preco si tak prehnane mily? Dokazujes si tym nieco? Je to otravne. Zaujimalo by ma, ako reagujes, ked ta zacne balit ta kolegyna napriklad. Lebo normalne baba nezacne balit chalana prva. Asi si ju velmi neodmietol, ked stale dolieza. Zacni sa spravat normalne a nie ako cukrik. Potom budu mat o teba zaujem aj normalne zeny.

na nervy

Tak cakal som ze bude vacsi ohlas od vas na moj problem.
usb - diky za hudbu ale co si tym chcel/a povedat? Ako text sedi trosku na moj problem ale rada od teba?
kkaffik - nemam ziaden komplex ani pochmurne detstvo. Spravam sa normalne aj ked trosku zdrzanlivo ale zas vsetci niesme hercami.
Mam pocit ze ako by som bol zakliaty ja viem zneje to smiesne ale mam ten pocit ze nieco mi brani aby sa nieco co zacina vyvinulo do dalsieho levelu a naplno sa to rozvinulo. Vzdy ako ked pride sanca tak hned ju nieco znici.
A este je ten problem ze tie co nechcem chcu mna. Ako sa zbavit nechcenych zaujemkyn?

kafe

"Pritom mi hovoria ze som pekny mily zlaty a sikovny." a čo si myslíš o sebe ty? To čo sa ti deje môže mať viac dôvodov.. detstvo a vzor rodičov, komplexy, neistota a pochybovanie o sebe/živote, nemáš jasnú predstavu čo v živote chceš alebo máš veľmi jasne negatívny názor na život - je to strašne ťažké, komplikované - tak život neurobí nič iné, len potvrdí, vyhovie tvojej viere, ktorú máš. Neviem, ktoré zo spomínaného by to mohlo byť. Možno ani jedno :)