Závislosť na facebooku

LadyOpium

ja mam na fb presne vyhradeny cas, dovtedy ho nezapnem ani za svet...a ked mi treba narychlo pc, nezapnem fb ale to co chcem zistit...napr. pan google

klincka

Aj ja som na tom bola podobne, pritom tam je každí ideálny, úžasné vzťahy, všetko dokonalé. Tak som sa zaťala, že už nepôjdem. Nechodím. Nezrušila som konto, keď je niekde odkaz na nejakú fotku alebo niečo tak si pozrie. Všimla som si, že tam mám 14 správ. Možno hanba, ale som sa nepozrela. Mám 10 rokov to isté číslo mobilu, bývam 10 rokov na tom istom mieste... kto chce, si ma nájde a zase naopak :-)

_meno

Ahoj Asus333

Tak ja osobne na webe pozeram socialne siete, prispevky od ludi, firiem a clanky.

Na instantnu komunikaciu vyuzivam len telefon, na citanie pocitac.

Ono ked visis na Facebooku je to znamenie tvojej túzby socialne konat. Ist niekoho pozriet, s niekym sa porozpravat a podobne... Je to tuzba po vztahu s ludmi.

Dusa je ako cajnik, ked vrie telom poriadne hrkoce. Preto ked visis na fcb a vkuse refreshujes je to preto lebo dusa chce IST ZA LUDMI :)

Ja mam osobne velmi rad facebook, zjednocuje pre mna komunikaciu s ludmi, so skupinami a s firmami. Na 1 mieste je mnoho firiem a zaujimovych skupin .. Prakticky na zaujimove portaly / fora / firemne stranky chodim pomenej.

Vela radosti a zabavy prajem Asus333 :)

Hrac

Facebook je to iste co ine stranky, kde sa prihlasuje. Aj tu na zdravi sa prihlasujes za ucelom komunikacie, na xy dalsich forach ludia robia to iste. Ak je niekto zavisly na FB, tak to nie je chyba FB, ale toho cloveka.

knaja

Zuzka, dakujem, ale nic lepsie som nemohla urobit. Oplati sa to. Kto chce, si ma najde a kto nechce, ten ma nepotrebuje.

MultiLevel

nemam Facebook :) Zo zaciatku som nevedela o ziadnej party, o ziadnej akcii...az si ludia zvykli na to, ze v mojom pripade musia zodvihnut telefon a zavolat mi, tak mi prosto vzdy dali vediet o niecom cez telefon. Mam zivot jednoduchsi odkedy ho nemam, su tomu asi dva roky. A to zijem v zahranicii...prosto rodina je so mnou v kontakte cez skype, icq, email atd atd a zvysok sveta si ma tiez najde :) facebook ta bude zasahovat len tolko, co dovolis ty....