Antikoncepcia

Príspevok v téme: Antikoncepcia
problem22211

Zdravím,
chcela by som sa opýtať beriem HAK teraz 2. mesiac prvý som ju brala o 22.00 tento mesiac som si to posunula o 21.00 moze sa to vobec ? a nie vzdy ju beriem pravdielne vtu hodinu ale obcas polhodinu -hohdinu neskor alebo skor moze byt aj toto problem ? mozem byt tehotna ? A ešte jedna otazka nasla som si hrčku na prsniku malu nebolestivu jeden den sa mi zda ze je vacsia na druhy mensia mam ju tam asi dva tyzdne som objednana na sono ale az na konci decembra tak by som sa aspon do vtedy chcela uspokojit ci to moze byt nieco vazne viem ze sa to na 100% takto urcit neda ale ci s tym mate niektora skusenost . Moze ta hrcka byt sposobena HAK alebo mozu to byt len hormony ? Za odpovede vopred dakujem . Mam 20 rokov

problem22211

Baby dakujem za odpovede vybavila som si vysetrenie skor na sone mi doktorka povedala ze tam mam zvacsene nejake uzliny kedze pravidelne cvicim moze to byt z toho teda neviem ci uzliny ale nieco je tam zvacsene no a na tu hrcku mi povedala tolko ze to moze byt z antikoncepcie a bolo by lepsie ju vysadit vraj nie je vyluceny ani zapal takze som sa objednala k mojmu gynekológovi a snim budem riesit co dalej ci mi dá tabletky alebo to nechame tak .
:) tak som sa uspokojila ze to nie je nic vazne

MultiLevel

Pockaj do decembra na to sono, bude to s najvacsou pravdepodobnostou to iste, co mam ja. Obycajne hrcky, ktore sa zvacsuju alebo zmensuju podla toho v akom stadiu cyklu si.
Co sa tyka antiky, ked ju uzijes v hodinovom, alebo polhodinovom casovom posune, nic sa nedeje. V suvislosti s antikou, ked som prisla na sono po roku s tym,ze uz antiku neberiem, mala som ukazkove vysledky, na kontrolu nemusim ist o rok, ale staci o dva. Tymto ta chcem len tak trosku povzbudit, ze antika je v pripade hrciek v prsniku zla a nemala by si ju brat. Aj ked ti bude gynda hovorit nieco ine :) Aj mne vravela, ako mi po antike zmiznu hrcky. Figu borovu ;)

m8

pol hodinka hodina ani dve tri hodiny vobec nevadia. s hrčkou by som určite šla, nemusi to byt nič, no pre istotu. nemaš teraz dostat kramy? že či to neni z toho len..ale aj tak by som šla na tvojom mieste