Rozchod

Príspevok v téme: Rozchod
ladylienka

ten pocit, ked zistite ,ze clovek ,ktorého milujete k Vám už necíti nic a hlada si ine partnerky. Uzavrel to, neriesi, zrazu sa nepozname....odkedy som odisla zo spolocnej domacnosti, je to par mesiacov, nevieme o sebe absolutne nic, on sa nezaujima ani ja....boli to a je to tazke,jedine co viem, ze ma uz nelubi.Po tom vsetkom co sme spolu prezili,je to rana :-( neviem kedy tato bolest prejde.Zrazu som sa vratila do svojho stareho bytu,zabuchla dvere a snazim sa ist dalej....len ten smutok ma ničí :-( Stále sa pýtam samej seba,kde sa stala chyba,preco ma uz nemiluje, mal ma vobec niekedy rad?

sexinko

Chyba je v tom, ze si si vybrala nespravneho partnera, ale nie je to vobec tvoja chyba, ak si to myslela uprimne. Mas si z toho zobrat ponaucenie a ma ta to nasmerovat k dalsiemu lepsiemu a ak ani on nebude konecny, netreba sa trapit, ale ist dalej. Je to podobny pocit, ako ked zdochne oblubeny pes, najlepsim liekom je zaobstarat si co najskor dalsieho a nemysliet na to, ze za 10-15 rokov umrie...

Zuzka.forum

ladylienka,
nepýtaj sa kde sa stala chyba ani prečo ťa nemiluje, na tieto otázky existuje iba jedna odpoveď: lebo. bodka. a nič s tým neurobíš, zbytočne sa sužuješ, rovnako viem, že žiadne slová útechy ti nepomôžu, ani klasické rady ako: venuj sa sebe, svojim koníčkom, priateľom, športu, práci atď.,iba čas všetko zahojí - viem, klišé, ale funguje na 100%, v živote som už pár podobných sklamaní zažila a prešla všetkými fázami smútku, nešťastia, hnevu, sebaľútosti i výčitiek čo som urobiť mala a čo nemala atď., jednoducho, ak spolu nieste, je to preto, lebo jeden z vás to nechce, čo zraňuje nielen srdce ale i ego, ver, že príde iný, čoskoro, stačí sa len usmievať a tešiť zo života a niekto sa do teba určite zamiluje, tak hlavu hore. :)

Delete

Ľudia ktorí nás milujú, milujú navždy a nikdy neodídu. Poznám ten pocit viac ako dobre a neviem ti pomôcť. presne tak ako nikto kto sem napíše. Možno troška porozumenia, tých správnych písmeniek...Omyl...Ak si naozaj ľúbila, tak je to navždy. Láska, teda tá skutočná neodchádza nikdy. Netvrdím, že to bude bolieť naveky ale ty budeš už naveky milovať a každá ďalšia láska bude slabšou. No ak si si istá, že on ťa nemiluje tak nemáš za čím banovať. Vieš zažiť skutočnú obojstrannú lásku je niečo, čo sa nedá popísať. Takže si v konečnom dôsledku vlastne o nič neprišla...len o malinký kúsoček srdiečka, ktoré ti niekto pošliapal. Ale niekto, kto si tvoju lásku nezaslúžil. Každá skúsenosť je na niečo dobrá a či mi teraz uveríš alebo nie tak jedného dňa nájdeš niekoho komu nebudeš musieť ukazovať svoj svet a ani on ti nebude musieť ukazovať ten svoj. Vytvoríte svet spoločný a nádherný. Ak ste aj spolu čokoľvek prežili tak si pravdepodobne milovala len ty...čiže si to prežívala sama a za tým ti nemôže byť ľúto. Tak maximálne za časom...ale ak ten vzťah neurobil šťastným...tak ti aj tak niečo málo dal. Pamätaj

jajaa

Ja som sa rozišla cca pred rokom s dlhoročným priateľom a hoci viem, že to bolo správne, už nič nie je ako predtým, ja nie som ako predtým...iba prežívam.