Fanaticke dbanie o vzhlad

Príspevok v téme: Fanaticke dbanie o vzhlad
stola

Ahojte chcela by som poradit. Neviem co je to so mnou. Myslim ze az fanaticky dbam o svoh vzhlad. Neustale mam nutkanie pozerat sa do zrkadla a kontrolovat to, ako vyzeram. Vkuse sa porovnavam s ostatnymi, suzuje ma to, ze nie som taka pekna. Vzdy ked idem autobusom, tak mam strasnu uzkost z toho ze sa vsetci na mna budu pozerat. Z toho, ze vyzeram hrozne. Musim sa stale kontrolovat, nie len vyzorovo. Nedokazem sa spravat prirodzene..lebo mam obavy z nazoru druhych ludi. Stale myslim len naa to, co si o mne druhy myslia. Uprimne -hlavne muzi. Snazim sa vyzerat dokonalo ako jedna moja znama. Kopirujem doslova jej spravanie. Neviem byt sama sebou. Mozno som svojim sposobom aj pekna. Ale stale mam tu uzkost, ktorej sa nemozem zbavit. Tej obavy z toho, ze vyzeram skaredo. Viem ze vzhlad nie je vsetko..ze su omnoho dolezitejsie veci,ja si to uvedomujem.

Prosim poradte mi, ako sa tohto fanatickeho dbania o vzhlad zbavit :(

Moireal

Ano. Tiez som donedavna bola taka. Pomohlo konecne odstahovanie sa rodicov, lebo hlavne z domu pochadzali moje problemy a tisic dalsich problemov, ktorych vysledkom je vzhlad. Moj nazor, snaz sa byt zdrava a krasa s tym pojde ruka v ruke. Ak nemas nejake fyzicke zdravotne problemy, zameraj sa na dusu. Na konci zivota bude fyzicky vzhlad to co ta bude najmenej zaujimat. Sme celok. Telo je fyzickym prejavom duse, takze cim viac sa budes stresovat, tym to bude aj viac vidiet. Aj keby si bola najkrajsia na svete, samotna krasa ti stastie neprinesie. Su to ludia ktori ta miluju, aka si bez sminiek, bez uprav. Aj tak sa mi zda, ze chlapi si fakt vsimnnu viac jednoduchu vkusnu upravu nez preumelkovanu. Ta ich skor odradi. A porovnavanie sa nema cenu, uvedom si, ze ti to ublizuje, uvedom si, ze dolezita si pre seba ty, nie tie druhe. Zi svoj zivot, druhi ta trapit nemusia. A uvidis, ze potom zaziaris ako autenticka osobnost vnutorne aj fyzicky krasna.

Biela Kobra

Ahojk. Nie si jediná, s týmto problémom sa potýkajú mnohé dievčatá a ženy. Najlepšie je to zhrnuté v zamyslení o červenom klobúku, ktoré nájdeš vysvetlené napríklad tu: blog.tomashajzler.com

Zo záveru vyplýva: Kašli na všetko, daj si na hlavu hoci len pomyslený červený klobúk, a bav sa! Svet patrí tebe, bez ohľadu na to, ako vyzeráš.

rovinka

Kazdy sme bozi original. Mozes sa snazit ako chces, nikdy nebuded ako niekto druhy. Zivot je velmi,ake velmi kratky. Uvedom si,ze po 190 rokich to uz nebude ako byvalo. Pokial je Tvojou prioritou len byt pekna, tak co urobis,ked zostarnes? Pojdes sa odstrelit,alebo co? Vsetko je to povrchne, pominutelne. Tvojim cielom nema byt krasa,ale stastie. Rob tak,aby si bola stastna a nedtaraj sa o hlupe povrchne veci. Muzi sa aj tak najrychlejsie zamiluju do zeny, ktora je usmiata, vesela,bezstarostna, nez do takej co bude vzdy riesit somariny.