Dobrá psychiatrička v BA

Príspevok v téme: Dobrá psychiatrička v BA
Chesterka

Ahojte, vedeli by ste mi na základe osobných skúseností odporučiť nejakú dobrú psychiatričku v Bratislave? Hlavne nie súkromnú. Už hodiny sedím za internetom a snažím sa niekoho vypátrať, už už to začína podľa refenrencií vyzerať dobre a zrazu "30€, 50€ za sedenia" bla, bla... a keď už človek natrafí na niekoho štátneho, bez platenia, tak hodnotenia také, že by som ani na 2 kilometre okolo tej ambulancie neprešla.
Budem Vám veľmi vďačná ak mi dáte nejaké tipy na niekoho fajn. Uprednostnila by som ženu, ale ak máte dobré skúsenosti aj s mužmi tak pokojne napíšte. Fakt mi s tým veľmi pomôžete, aj keď je mi jasné, že každému vyhovuje niekto iný, ale možno ma aspoň nasmerujete dobrým smerom. Ď

an_katka

Bud pripravena na dlhe cakacie doby a na plno ludi v cakarni (aj ked si objednana). A niektori neberu kazdeho, zberaju si pacientov. Napriklad neberu alkoholikov, alebo tak. To podla skusenosti u nesukromnej.
Iba tolko viem dodat.
Mozes sa aj popytat v cakarni, ked prides k nejakej, ktoru si namatkovo vyberies,a spytas sa niekoho z cakajucich pacientov, ze aka je. Je to trochu narocny sposob, no je to moznost.

Delete

Normálne choď do kategórie psych. problémy a pohľadaj tam takúto tému...je ich tam veľa...alebo vo vyhľadávaní ak by si tam nenašla.