KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??

Príspevok v téme: KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
lea

Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.

playboy

Teraz neviem, na ktorý príspevok mám najprv reagovať.Aljashka.Ano, priťahujú ma zábavné baby a zábavný ľudia celkovo.Nevidím na tom nič zlé.Snúbenca mi ľúto nie je lebo keď si nevie udržať vzťah je to jeho chyba, nech si nájde niekoho kto mu bude verný.Trápne- no už aspoň viem, že si žena.A názor ti neber.Píš si a mysli si čo chceš.Máme slobodu prejavu:-)A mimochodom mi pripadá normálne to čo robím.Ja viem,že podľa teba to je nenormálne ale ja ti to neberem.A teraz si na rade ty Ivankaaaa.No ako slaboch si nepripadám ani v najmenšom.Mal som vzťahy aj so slobodnými.Takže sa nešpecializujem na zadané ženy.Niekedy sa to proste stane, že sa zahľadíš do niekoho, kto už mám nejaké záväzky.No a takú spoločnosť ako si opísala by som veru nechcel ale ty asi áno, keď o tom píšeš a snívaš o tom ako ťa hocikedy a hocikde niekto pretiahne.

ivankaaaaaa

tak nám teda povedz, ako by si sa y cítil na mieste frajera tej baby s ktorou spávaš. To ti akože všetko pripadá normálne? Ved aj ked dnešná spoločnost už nie je natoľko staromódna, takéto veci by sa predsa nemali robiť, musia byť nejaké pravidlá, čo ty by si si prial aby ľudia šukali hocikde s hocikým, to by ti vyhovovalo? Ako si mysliš, že bude vačšina reagovať, že ťa tu bude niekto podporovať? Spamataj sa, si obyčajný slaboch, ktorý si nevie nájsť slobodnú babenku ale stúpa ti sebavedomie tým že spávaš so zadanou, asi slobodné sú pre teba ľahká korisť..

playboy

No vidím, že posledné príspevky sú o tom istom, takže to zglobalizujem pre všetkých.To si fakt myslíte, že celé je to výmysel?Nechce sa mi veriť, že ste taký obmedzení vo svojej predstavivosti.Ľudkovia potom mi povedzte kde žijete.V jaskyni?Alebo v nejakej sekte a ste odrezaný od vonkakšieho sveta, v dôsledku čoho vám vyschla vaša schopnosť odpútať sa od tradičných problémov a predstaviť si, že realita môže byť aj takýto divoký pre niekoho sci-fi príbeh?Pre boha toto je spoločnosť!Keby som povedal konzervatívna, tak je to slabé slovo.Ešte, že nežijeme v stredoveku lebo asi by ste ma úpálili alebo tak niečo.

trápne

prečo by som sa mala identifikovat, ide o moj nazor a nie o meno, ta tvoja prezyvka tiez nie je dvakrat vyhra, a okrem toho si tu moze vyjadrit svoj nazor kazdy tak sa ukludni, ked si ty taky mudry ako pises, pripada ti normalne to co robis? Tak bud sa rob inteligentny a podla toho pis alebo nepis vobec.

aljashka

no teda Playboy, takže ty máš fajnový vkus hmmmmmmmmm a stavím sa, že ta najviac priťahujú zadané baby čo? Povedz mi, ako by si sa TY cítil na mieste snubenca tej tvojej Ley, s ktorou spávaš?

playboy

Trápne.Ty si trápna. Alebo trápny??Neviem či si chlap alebo žena.Druhý krát sa aspoň identifikuj.Nikto ťa nenúti to čítať.Tak si daj pohov a skľudni hormón.Ok?

playboy

Carmen1.Ja si nezačínam s babami, o krorých si myslím, že sú pod moju úroveň.Keď som mal niekedy dievča, tak vždy také, ktoré sa mi páčilo, a ja mám fajnový vkus.Nezačnem si s hockým a nepotrebujem si niečo dokazovať a bažiť po štatistikách a kochať sa tým koľko babeniek som pretiahol.Máš o mne mylný názor.

lujzaf

prestante byť trápny. toto nieje detská poradna. lea ty aj s tým playboyom sa chodte schovať. to sa nedá čítať. nemá to úroven. fuj ha