Problemy pri vstavani

Príspevok v téme: Problemy pri vstavani
japank

Zdravim, takze uz je to pre mna normalne ze ked prudko vstanem zacne sa mi zahmievat pred ocami a toci sa mi hlava ale teraz som sa dokonca zacal triast a vobec som svoje telo nekontroloval asi 5s ale bol to taky zvlastny pocit.. poradte prosim

Pozn. Obcas ked stojim vo vlaku zacne mi byt teplo a toci sa mi hlava, musim si klaknut aby som neodpadol co to moze byt a mam navstivit lekara?

japank

No mam 19 rokov, 200cm, 68kg talze ano som dost chudy, mam to v rodine.

Cvicis alebo robis nejake aktivity ohladne tlaku? No je to dost neprijmne ked vstanem zahmlie sa mi pred ocami a obcas aj stratim balanc.. myslis ze by mohol mat nizky tlak za nadledok yomu ze sa mi tazsie dycha a unavim sa uz po vyjdeni schodov?

tasty

no nemyslím, že ten nízky tlak je nejaká choroba, ktorá sa má liečiť, nízky tlak mávam bežne aj ja, bez flašky vody sa z domu nepohnem, hlavne ak idem v dopravnom prostriedku a viem, že budem stáť, býva mi zle, tak isto sa mi točí hlava pri rýchlom vstávaní, ale to sú bežné stavy, preto treba byť opatrný..

nie si veľmi chudý?

japank

Dakujem ti, zajtra idem na prehliadku tak sa jej na to opytam, ked sa zisti nizky tlak predpise mi lieky alevo ma posle k specialistovi? Dakujem velmi si cenim vadich odpovedi..

tasty

ak nepiješ dostatok vody, tak máš hustejšiu krv, vidíš to vtedy ak ti sestrička berie krv, ak sa nenapiješ ani večer, ani ráno predtým ako ti zoberie kvr, je hustá, to nie je dobré, treba piť dostatok vody počas celého dňa a hlavne nestresovať sa zbytočne a jesť pestrú živú stravu

nemyslím, že je to niečo vážne, je to nízky tlak, ako hovorím kľud, veľa vody, veľa zeleniny a ovocia

ale môžeš preventívne navštíviť obvodného lekára, aby si mal kľud

japank

No je pravda ze moc vela vody nevypijem budem sa to snazit zmenit, ked zvicajne stojim vo vlaku je to pri dveroch kde je dostatocna zima aj na zimnu bundu ale mne pride teplo a uz to zacina...

Ohladne toho ako som sa triasol mpze to byt nizkym tlakom? Uz zopar krat mi lkarka merala krvny tlak a vzdy mam velky pretoze sa bojim ani neviem coho..