Dá sa takto otehotnieť?

Príspevok v téme: Dá sa takto otehotnieť?
Sôvkäsôvková

Po skončení menštruácie som mala orálny sex s priateľom ale bez ejakulácia. A potom sme len tak na sebe ležali a jeho penis sa dotýkal mojej pošvy, k samotnému styku však nedošlo. Chcem sa spýtať, či je tam nejaká možnosť otehotnenia, cítim sa divne, pobolieva ma hlava, sem tam mi je zle od žalúdka a mm tlaky v bruchu. Možno si to len namýšľam, ďakujem.

MultiLevel

Vies co je zaujimave Sôvkäsôvková? Ze robis s priatelom to, co robis ale nejake informacie o tom, ako funguje ludske telo su ti asi ukradnute, co? :D Znamkou dospelosti nie je len zaujimat sa o sex, ale zaujimat sa aj o ochranu a o to, ako sa da otehotniet, respektive neda otehotniet. Sposob aky opisujes ty vylucuje otehotnenie. Je to nemozne. Spermie nemozu same skocit do vaginy, toboz nie, ak ich ma partner este stale v sebe :) Z obtierania penisu o vaginu este ziadna neotehotnela :)
A tie "priznaky" co mas si bud nahovaras, alebo su to normalne veci, ktore sa ti bezne deju, ale momentalne sa tak sledujes, az ti to pride vsetko neobvykle

tasty

ja som zvedavá, či takéto sexujúce deti sú si vedomé aj pohlavných chorôb, ktoré môžu takto schytať
napríklad taký HPV vírus do hrdla oralom :) alebo nejaké genitálne bradavice aj obtieraním sa dajú schytať :)
mňam mňam také pohlavné choroby

Žužova

Vyzerá to tak :D Ale je to smutné že už takéto nevyzreté deti (usudzujem podla toho aká je neznalá) maju sex ,dokonca oral..na to by ich bolo ,ale niečo sa o tom naučiť to už nie :O

Shayleen

Nie týmto spôsobom nemôžeš byť tehotná. Preboha koľko máš rokov? Ty si myslíš že spermie vedia lietať a vonka do tvojej rúry pochodovat?