Zmena oči

Príspevok v téme: Zmena oči
Carly

Zdravím, Chcem sa opýtať som v pubertalnom veku a čítala som ze v tedy sa mi môže zmeniť farba oči, mojej sesternici sa zmenila farba očí z hnedých na zelené akú mám ja šancu ze sa mi zmenia oči?V akých príležitostiach sa mi zmenia? Ja mam tmavo hnedé oči skoro do čierna. Dakujem

neries meno

Tak práveže ja sa tu stretávam so samými modrookými a sivookými ľuďmi a som hrdá na to, že mám hnedozelené, pritom som svetlej pokožky, no opaľuje ma do hneda a vlasy mám plavé.
Keď sa človek zdravo stravuje prejavuje sa to na očiach tak, že bielka sú pekne biele, oči sú jasnejšie a tým pádom aj farba je krajšia jasnejšia tvoja prirodzená.
Keď som chorá aj oči vyzerajú tmavšie a mútnejšie aj keď máš zlú životosprávu.
Keď som bola menšia a jedla často ovocie a zeleninu a mala veľa veľa pohybu, tak oči som mala zdravé a jasnejšie skôr zelené ako hnedé. Ako prišla puberta maškrtenie sladkostí a menej pohybu aj oči oškaredeli. Teraz som sa vrátila späť k zdravému životnému štýlu a vidieť to ako prvé na očiach. a páči sa mi to ako je dúhovka svetlejšia a orámovaná tmavohnedým kruhom, to dodáva očiam jas a vyzerajú opticky svetlejšie.

LMarika

Tak si zaobstaraj farebne sosovky, inak to asi nepojde. Ja mam zelenohnede, okolo zrenicky maly hnedy kruzok obkoleseny sytou khaki farbou, ktora prechadza do zelenej a smerom dalej od zrenicky bledne na bledsiu zelenu. Farebna cast oka je uzatvorena tenkym tmavym sivozelenym kruzkom. Chorobne bledu pokozku a tmavohnede - ciernohnede vlasy (trochu bldsie ako vacsina brunetiek), ktore sa na slnku lesknu do rysava a ked mi na ne svieti slnko, tak sa ma kazdy pyta, ci ich mam prefarbene, ale nemam. A vzdy som bola spokojna. No ked som isty cas pracovala blizko talianskych hranic, tak sa ludia na mne cudovali, ze co je toto za cloveka a vsetci si mysleli, ze som chora a hovorili, ze ako moze mat clovek s ciernohnedymi vlasmi taku mrtvolne bledu tvar, este bledsiu ako ich original rakuske blondinky. Ze vsak ludia s ciernohnedymi vlasmi musia mat predsa taliansko-cigansku tmavu pokozku, lebo bledu pokozku mozu mat len blondinky a rysavky a zeny s bledohnedymi vlasmi, ale nie s tmavymi a neustale si ma tak cudne obzerali :) Vo Viedni, v Salzburgu, v Tirolsku, v Niederosterreich a na Slovensku sa na tom nikto nikdy necudoval, lebo tam je takych ludi vela. Tuzis vzbudzovat pozornost? Co tak vypadnut do zahranicia? Napriklad take Svedsko, kde su same modrooke blondinky? A bola by si vzacna, zaujimava, odlisna :)

Carly

Hnedé oči ma skoro každý človek ktorého vidím :( zelené alebo modré ma málokto a mne sa strašne páčia a ako si to myslel s tou stravou?

neries meno

Myslím si, že tvoje oči už ostanú tmavohnedé, ak teda čakáš, že sa ti môžu zmeniť na zelené alebo modré, či svetlohnedé, tak ti ručím za to, že nie. Maximálne sa ti môžu zmeniť na čierne. Ale farba očí dosť závisí aj od stravy, čiže čo jeme aj od zdravia. Ja mám napríklad zeleno-hnedé raz u nich prevláda viac zelená a inokedy zas hnedá. Môžeš si kúpiť šošovky s farbou, ktorá sa ti páči alebo dokonca som niekde čítala, že sa dá zmeniť farba na modré bez ohľadu na to aké ich máš teraz laserom, ale je to nenávratné pretože ti laser z nich vytiahne pigment. A prečo nie si s so svojimi spokojná? Veď máš peknú farbu a ničiť si oči kvôli farbe je banalita.

lucia238

dievca mile, na toto ti neodpovie ani pan Boh, nieto my :D Zmier sa s tym, ze mas tmavohnede, vzdy lepsie ako modre.... :D