aso sa odhodlat a byt konecne HORE :(

nasrin

ja som s priatelom rok a pol a stale nedokazem byt hore.
proste sa zle citim ked som na nom
mozno to trosku dokazem ked mam vypite.
vie mi niekto poradit??ako sa mam odhodlat a zacat skakat na bom :)
lebo on mi stale hovori potom ze som jak drevo:(

oxana

ahojte :))veru aj ja sa hambim byt na priatelovi hore :(((pre mna je to strasne trapne a ani neviem ako to mam poriadne robit:(

lilianaaa

ježiš baby.... veď chalanom sa to strašne páči keď sa ´to´ natriasa... ak je toto príčina nechuti na túto polohu tak potom už neviem.... stačí ak sa v nej trochu zdokonalíš a už to pojde samo... hlavne rob to čo ty chceš keď si hore a nemusíš sa iba pohybovat hore a dolu, možeš pri tom meniť polohu tela... a pozerat sa partnerovi do očí.... skus to par krat a uvidíš, že je to krásna poloha.

lenika

ja mozem povedat ze je to jedna z najcastejsich polôh ktore mavame. Urcite sa neboj tvojemu priatelovi to absolutne nebude prekazat ked sa tam bude nieco natriasat ved chodi s tebou asi pre nieco ine.

majjjka

no aj ja mam problem s touto polohou.natrasat sa na chalanovi to je trapne...mam chalana ale nastastie to nevyzaduje odomna ..a keby aj :)MA SMOLU..

nina30

Presne ako radí fraisee, veď ste už 1,5 roka spolu tak Ťa pozná dokonale / myslím telesne/ nemáš sa čo hambiť.

envy

dudacik, aj ja som sa bala, najviac som sa hanbila pri predstave, ze mi budu skákať prsia :)))
neboj sa ale niecoho, je to fajn poloha, vela zien v nej dokonca lahsie dosiahne orgazmus (aj ked mne sa este nepodaril vaginalny nikdy :((( ), ide len o to uvolnit sa a uzivat si to, ved sa lubite :)))