Spravil si dieta zo zufalstva?

Príspevok v téme: Spravil si dieta zo zufalstva?
fluffy11

Pred 1,5 rokom som ukoncila neperspektivny vztah, ktory trval cca 6 mesiacov. Najprv som sa velmi zamilovala, ten muz bol velmi inteligentny, vtipny, dost sme si rozumeli. Neskor som zacala vnimat tie tienistejsie stranky jeho povahy, aj ked zarabal mesacne na dnesne pomery vyborne okolo 2500eur, na vsetko sa pozeral cez peniaze a povedala by som, ze bol chorobne lakomy. Ked som mala sviatok/Vianoce, tak mi zablahozelal bez darceku, aj ked ja som mu ho kupila a nebolo to len pri mne, ale nekupil ani nic svojim rodicom, ktori sa isli pre neho rozdat a pod. Ked sme sli na veceru a nahodou platil on(striedali sme sa), vzdy si objednal nieco drahe a potom dalsiu hodinu lamentoval, ze kolko musi za taku veceru odpracovat hodin a pod., ze je o nespravodlive a po case mi to liezlo na nervy, kedze ja by som druhemu dala aj posledne.. Preto sa mi sprotivil a tak som to ukoncila. Predo mnou mal priatelku, ktora mohla byt fajn, ale dost ju ohovaral, ze bola taka jednoducha(bez vzdelania), ze jej jediny zivotny ciel je ist na dovolenku do Chorvatska a pod., ze to nebola partnerka vhodna pre neho.. Predtym s nou aj byval, podla vsetkeho bola dobra gazdinka, asi ju aj mal rad, ale vravel, ze ju nikdy nemiloval. Ale vzdy, ked sa s nejakou zenou rozisiel, tak sa k nej vratil, aj ked miloval tu predchadzajucu a rovnako tomu bolo aj vtedy, ked som sa s nim rozisla ja. Pocas toho 1,5 roka ma niekolkokrat kontaktoval, ci sa nestretneme, ja som si nasla dobreho priatela, tak som na jeho sms nikdy nereagovala, naposledy mi pisal cca pred 4 mesiacmi. Min. tyzden som sa dozvedela, ze mal byt zase rozideny s priatelkou(asi mal zase nejaku inu), ale ta sa k nemu nechcela uz po Xtykrat vratit, ze len pod podmienkou, ze si spravia dieta a vraj uz s nim je tehotna nejake 2 mesiace, povedala mi to jeho rodinna znama. Tato sprava ma zaskocila, urcite som mala uzrejmene city, ze to nie je partner pre mna, na druhej strane tento jeho pocin nechapem. Je mi luto tej zeny, aj toho dietatka, lebo ten ich vztah nie je podla mna persektivny. Viem, ze ma miloval a mal snahu, aby sme to skusili opat, preto ma sokovalo, ze dva mesiace po tom, co ma volal na stretnutie, aby sme sa porozpravali, si spravi dieta zo zufalstva. Je taketo spravanie sa muzov normalne? Je normalne, ze ma to zaskocilo, ked som teraz v stastnom vztahu a nemozem povedat, ze by som este nieco k nemu citila?

Agnes989

Samozrejme je to normálne že ťa to zaskočilo, však si s ním nejaký čas prežila, milovala si ho a hoci už k nemu lásku necítiš, spomienky na to málo pekné asi zostali. Urobila si dobre, že si sa s ním rozišla. Čo robí on a tá jeho "priateľka" je už ich vec. Ju ľutovať nemusíš, možno veľmi dobre vie čo robí. Tým, že on zarába nadpriemerne, vysúdi aspoň vyššie výživné na dieťa. Možno je to typ úplne bez sebaúcty ale možno je to len prešpekulovaná dievčina. Neviem teda, ako sa počíta výživné a koľko môže dostať, keď otec jej dieťaťa zarába 2500 eur, ale bude to určite úplne iná suma ako keby zarábal 500. Na tomto aspoň vidíš, že si urobila naozaj dobre, že si sa s ním rozišla, vidíš jak žije, urobí si dieťa so ženou, ktorú nemiluje. Či ťa naozaj miloval neviem, ale lakomec nedokáže nejak do hĺbky milovať druhých ľudí. Ja som zažila niečo podobné, pred veľa rokmi, mala som podobného lakomca, s tým rozdielom, že on na svojich rodičov lakomý nebol. Tiež zarábal podobne ako tvoj, ale mňa len využíval, do reštík ma nikdy nepozval, ani len na kávu či na čaj. Žili sme v podnájme a keď som pre nás varila, neprispel mi ani centom na suroviny. Keď som mu to vytkla, povedal, že on ma predsa nikdy neprosil aby som mu varila, tak som s tým samozrejme prestala. Keď som sa s ním rozišla, tiež ma rok otravoval a chcel, aby som sa vrátila, ale nie z nejakej lásky, pri mne mal pohodlný život, ja som pre neho veľa urobila, on pre mňa nič.

doubledog

ludia robia casto taketo rozhodnutia z roznych podivných pricin, ktore je lepsie nerozoberat.
a ked sa pytas konkretne, tak dieta je velmi casto prostriedkom k niecomu, alebo je proste vedlajsim dôsledkom.
v jeho pripade nemusi ist o zufalstvo, ale mozno len vypocitavost.

pacient123

peniaze niesu dôležité ,povedal by som že žiarliš lebo mal vela prachov ----jeb na prachy najdi si takého čo je bohatý na city a lasku a čo nieje lakomí

fluffy11

Adri nemyslim si, ze by to bola zavist, ako som pisala, som v stastnom vztahu, prave planujeme svadbu, staviame dom a hlavne pri svojom priatelovi som pocitila, co je to najst svoju chybajucu polovicu. Len ma to zarazilo, ze mi rozpraval, ze chcela uz dieta davno, ale on ju nikdy nemiloval(ked sme spolu zacinali,bol zamilovany do inej, aj ked bol predo mnou s touto) a dokonca mu sprotivila stat sa raz otcom, pretoze svojho otca ona nenavidi a bal sa, ze ak by mal dceru, mohla by ho rovnako strasne nenavidiet.. Viem, ze bol v tom vztahu nestastny, aj ked ako som pisala, bola podla jeho slov dobra gazdinka, ale bola na nizkej inteligencnej urovni a okrem pravidelneho sexu a vyzehlenych ponoziek, mu ten vztah nic nedaval, preto stale hladal ine.. Ani on nebol dokonaly, preto mi to pride ako akt zufalstva z jeho strany, ked nenasiel nic ine.. Ale kazdy sa ma, tak ako si zariadi. Dufam, ze im to kvoli babu spolu vydrzi a snad sa zameria na vychovu dietata a nebude riesit ine..

adri 168

Mam pocit ze ziarlis a mozno aj zavidis.Preco stale riesis byvaleho?On ma uz svoj zivot a ty svoj tak k comu je to dobre,nevidim v tom zmysel.Venuj sa radsej ludom ktori o to stoja a neries veci ktore aj tak nemozes zmenit.

tasty

Mozno to ani nie on chcel, ale jeho mamka tlacila, aby si vzal Teba, studovanu, z dobrej rodiny, mozno to bol ten typicky chlapcek ktory stale drzal mamickynu suknicku a bez nej ani na krok, preto si stym druhym dievcatom nebol isty, mozno aj ked ju miloval, ale chcel splnit-vyhoviet mamickinym tuzbam, mozno mozno a ktovie este ako to bolo, nech su spolu stastny a nech ta mamicka uz nech sa ukludni s tym polemizovanim, ci ta nevesta je ta prava

kafe

a prečo si myslíš, že sa pretvaruje? Čo keď aj on to dieťa už chce? Možno si s tou kočkou rozumejú na nejakej základnej úrovni, poznajú sa dlho, takže vie aká je, čo od nej očakávať a riskne to radšej s ňou ako s novou, neoťukanou, neznámou babou. A to isté platí aj z opačnej strany, čo si ona myslí o ňom. A úprimne sa tej kočke čudujem, že fungovala ako nejaký "prístav" kde sa chlapec vždy po nevydarených vzťahoch vracal. To mi príde divnejšie ako vynucovanie si bábätka. Aby si nebola prekvapená, že im to môže fungovať oveľa lepšie. Nemusí. Ale môže.

fluffy11

Ahink, aj ja som rozmyslala nad tou jesitnostou. Kazdej zene robi dobre, ked je o nu zaujem, ale jeho sms ma potom uz dost otravovali. Mozno ta sprava ma sokovala, len z toho titulu, lebo nedavno este chcel, aby sme sa stretli a skusili to znova.

fluffy11

Kafik, mozno je to tym, ze som mala len 3 vztahy, aj ked tento bol zrovna vyrazne najkratsi. Ako pisem, ked sa mi rozvidnela ta jeho povaha, vedela som, ze ho nechcem. Zo zaciatku som na neho myslievala, ale zalubila som sa prakticky hned do mojho priatela, takze potom som si na neho aj niekolko mesiacov vobec nespomenula, len vzdy, ked sa mi ozval s sms. Tou rodinnou znamou som myslela jeho mamu, nechcela som konkretizovat, velmi ma mala rada a chcela, aby sme boli spolu(mna si povazovala kvoli vzdelaniu, rodinnemu zazemiu, ako to u takejto generacii byva), cize si myslim, ze ta teoria o nanutenom tehotenstve je pravdiva, ked este dodala, ze ked som ho ja nechcela, tak sa bal sa, ze zostane sam. Velmi sa tesia z vnucatka, predsa uz ma ich syn 35+, ale aj oni vraj maju obavy, ked ich syn je taky nestaly.
Ja mu to uprimne prajem, nech je stastny, aj som mu to vtedy povedala, mozno to vo mne vzbudilo len strach, ze sa muzi vedia pretvarovat a idu do babatka aj vtedy, ked tu zenu nelubia a myslia na ine..

ahink

Mne to pride divne ze po 1,5r po rozchode este nieco riesis. Akoby ti robilo dobre..ista jesitnost..ze mas vztah a zaroven sa este tvoj ex o teba stale zaujimal, obcas ti napisal atd. A teraz si si uvedomila ze to tak nie je..ze si zil svoj zivot s inymi zenami, dokonca caka dieta s inou..a ty si vo vztahu v ovela dlhsom ako si bola s nim a mozno ste sa tam..kde je on teraz v tej faze..este nedostala s terajsim.
Neries ex, jeho sucasnu, ich dietatko co cakaju. Uzavri to v sebe a zi venuj sa sucasnemu vztahu a priatelovi. Po case si kazdy idealuzuje ex lebo to zle negativne vyprcha pominie a skor mame tendenciu si pamatat to pekne co medzi nimi bolo. Spomen si na dovody rozchodu, odpust zabudni a zi. A ludia ziju rozne a myslim si, ze co ma byt sa stane a tak aj malo byt a je. Aj vas rozchod aj jeho sucasna ci dietatko, ako aj tvoj sucasny priatel vztah..