Ach, tie kurie oká....

Príspevok v téme: Ach, tie kurie oká....
PavlínaK

Dobrý deň,

chcela by som sa na Vás obrátiť s touto nešťastnou témou na kurie oká. Prečítala som na internete milión rôznych príspevkov ako sa tejto hnusoby zbaviť, ale u každého zabralo niečo iné, ak teda vôbec niečo zabralo. Ja som to v prvom rade zanedbala, že som nereagovala včas, keď sa mi vytvorilo prvé kurie oko. Postupne začali behom roka pribúdať ďalšie a teraz ich mám na chodidlách tak 10. Skúšala som doma už všeličo, len aby som s tým nemusela ísť kožnej, lebo som vedela, že mi to jedine vypáli tekutým dusíkom. Márne. Nič nezaberalo. Nakoniec som k tej kožnej predsa šla. A tá mi to teda veselo vypaľovala. Teraz mám na chodidlách otrasné pľuzgiere. Potrebovala by som poradiť, či si myslíte, že je tieto pľuzgiere lepšie prepichnúť alebo ich nechať tak, nech sa zahoja samé? Mne kožná povedala, nech si ich prepichnem, ale radšej by som sa skúsila poradiť ešte s Vami, ak tu niekto máte podobnú skúsenosť.

Ďakujem za každú odpoveď :)

gadgetka_478

Priateľ mal na nohe po vypaľovaní taký obrovský pľuzgier nabratý aj krvou. A jeho to moc bolelo, tak ho prepichol. Išiel však aj k dr. a tá mu povedala, že dobre urobil, že ho prepichol... kurieho oka sa zbavil.
Myslím, že záleží aj od toho aký je veľký ten pľuzgier...

XXX2

Ahoj, ja som mala kurie oko na prste, keď som mala asi 10 rokov a takisto mi to vypaľovala dusíkom. Urobil sa mi pľuzgierik, ale nechala som ho tak. Určite ho neprepichuj ani nič iné. Ja som sa jedno ráno zobudila a už som ho mala prasknutý a takmer to nebolo vidno. Neostanú ti ani jazvy..