Výška - chcem byť nižšia

Príspevok v téme: Výška - chcem byť nižšia
cindy12

Ahojte chcela by som sa spytat ci existuje nieco aby som bola o 5-10 cm nizsia mam 180cm a 16rokov a nepiste mi tu ze mate viac alebo ze som jebnuta atd proste som uz z toho zufala lebo ja som niekde pocula ze existuje nieco take bud operacoa alebo lieky a este mam aj vaznu skoliozu a budem este vyssia proste chcem byt nizka je to hrozne vsade vytrcam som vyssia jak skoro vsetci chlapci a stve ma to som schpna hocico spravit..

T_hh

tiež ma to hnevalo a ešte aj hnevá.. mám 14 rokov a mám asi 175 ( možno aj viac - neviem) cm.. moje kamarátky su aspon o hlavu nižšie preto nikam nechcem chodit.. a už ked ma vytiahnu von alebo niekam, citim sa hrozne .. možno časom to prejde ale je to zlee .

janosik

ach ani sa nad tým netráp....vyššie ženy sú ovela viac sexi, dlhé nohy hmmm, ocení každý muž v budúcnosti...ten chrbátik si daj do poriadku....ked budes dospelá, budeš ako lusk...muži sa o teba "pobijú":)...a vzdelávaj sa...vysoká, pekná, múdra...no terno...

Biela Kobra

Netráp sa, zlatíčko. Chlapci rastú pomalšie, časom ťa dobehnú. Ja nie som od teba oveľa nižšia, a mám dvojmetrového muža, ani nebolo veľa treba hľadať. Aj môj brat má 190, jeho žena toľko ako ty a dcéry tiež. Jedna z nich si našla chlapca, keď mala 15, boli rovnakí a o pár rokov ho prerástla o pol hlavy. Rozišli sa, lebo si prestali rozumieť, ale našla si presne takého istého a nikomu to nevadilo a on bo šťastný, že má takú impozantnú priateľku. Tvoja výška nie je nič nenormálne. Keď sa ti upokoja hormóny a ustáli postava, budeš krásna a všetci sa za tebou budú obzerať. Neboj sa, raz sa naučíš svoju výšku nosiť hrdo.