Nadmerná únava

Príspevok v téme: Nadmerná únava
1prezývka1

Zdravím. Už nejakú dobu som nadmerne unavený aj napriek faktu že spím pomerne dosť (okolo 8 hodín), čo je dosť šokujúce vzhľadom na to že niekto dokáže fungovať aj po menej hodinách.

Ráno sa zobudím, chystám sa niečo urobiť ale stále som akoby oťapený a absolútne bez energie. Dosť často sa mi aj zahmlieva pred očami hlavne pri zmene polohy. Až ku večeru sa to začína ako tak normalizovať a naberiem trochu energie.

Raňajky mám pravidelne, taktiež pitný režim, mám však problém so štítnou žľazou a momentálne beriem polovičku Euthyrox 75, čo mi podľa doktorky stačí. Onedlho mám kontrolu tak tam určite zájdem len som sa chcel poradiť či to môže byť spolu späté alebo to môže byť aj niečo iné.

Ďakujem za odpoveď.

Noelani

Na SK to ešte nemajú som to aj ja hľadala jedine z rakúska či z nemecka objednať volá sa to Dr. Böhm energie complex. Keď vieš po nemecky môžeš pozrieť daktoré posielajú aj do zahraničia

1prezývka1

Wow! Tak o niečom takom ako je adrenálna únava som ani len nepočul ale pasuje to presne. Na to sa taktiež spýtam na endokrinológii keď tam onedlho pôjdem.

Už som skúšal aj vitamín D kedže na výsledkoch krvi mi ukázalo nízky hladinu ale ani to nepomohlo. Tie tabletky Dr. Bohm proti únave nejak neviem nájsť.

Určite ďakujem za rady. Kto vie možno sa konečne z toho dostanem a prestanem strácať čas ktorý mi vďaka tomu uteká pomedzi prsty. Idem si to trochu viac naštudovať teda.

redka

Precitaj si nieco o adrenalnej unave adrenal fatigue... S tym moze suvisiet aj stitna zlaza.. A co som citala, darmo bude liecit stitnu zlazu, ked ti nefunguju nadoblicky... Su vzajomne silno prepojene... Najskor nadoblicky a tak sa poriesi aj stitna... Ta ranna unava aj naprik dostatku spanku a akesi obzitie navecer je typicky priznak tejto choroby...

Noelani

Ahoj. Ja mám tiež štítnu a niekedy sa cítim ako mŕtva. Tiež unavená aj keď šiat spím. Skus nejaký doplnok ja som už jednu vyskúšala a cítila som sa lepsie. Musíš na SK alebo CZ stránke pozrieť tbl od Dr. Böhm proti únave sa to vola