Ako si privyrobit?

Príspevok v téme: Ako si privyrobit?
llanna

O par tyzdnov ma caka materska. Som na nervy z toho, ze budem financne zavisla, a to uplne, na manzelovi. Uz teraz zaraba niekolkonasobne viac ako ja. Co je super, tesim sa, ze sa mu dari. No raz utrusil taku blbu poznamku na moj plat. Pritom mame vzdelanie vysokoskolske obaja. Chcem aspon nieco popri materskej zarobit, nech nemam blby pocit, ze sa prizivujem. Mate nejake tipy ako si privyrobit na materskej? Dakujem.

Agnes989

Môžeš sa zaregistrovať do nejakého MLM systému a stať sa predajkyňou kozmetiky a/alebo výživových doplnkov. Môžeš to predávať po známych alebo si spraviť web stránku. Nejak veľa na tom nezarobíš, ale ako privyrobenie je to fajn. Ak by si mala záujem o niečo konkrétnejšie nechaj mail, môžem ti poradiť viaceré spoločnosti a sama mi môžeš vybrať čo ťa oslovilo.

m8

ty mas pocit ze sa na nom budes prizivovat? to co za pocit ti dal, kks....taze s nim nemas pocitat hej abo co..ta id robit zaplat si opatrovatelku nech mu decko opatrovatelka vychovava chodte vsetko fifty fifty jak materske veci tak financie...prepac, nic v zlom proti tebe aby to tak neznelo, to len nechapem o co tvojmu muzovi ide...

[zruseny35]

llanna.........prvý rok a pol budeš mať s dieťaťom tolko starosti,že budeš rada ked si cez den na chvílku lahneš.O tomto uvažuj až ked budeš rok mamou ,budeš mat na to energiu a čas..a chuť.Užívaj si predsa to babätko naplno :)