Indigove deti

Príspevok v téme: Indigove deti
Indigo

prosim vas som indigove dieta a hladam aj dalsie. v spolocnosti obycajnych ludi sa citom nesvoj a zle. v skole nerespektujem autority napriek tomu mam same jednotky. viem dva cudzie jazyky v 16 rokoch (anglictina a spanielcina) takmer ako native speaker. neviem co mam robit, okolie ma nechape. po skole resp po vyske by som sa mal zamestnat v nejakej kreativnej firme ako je napr google, skola zabija moju kreativitu. psycholog povedal ze skola stlmila moju kreativitu uz teraz o 34% a nude to horsie. co mam robit? niektori ludia hovoria ze vidia okolo mna auru (ine indigo deti) ale obycajni ludia ma nechapu.

[zruseny35]

Pánabeka...tak naša suseda má 5 takýchto detí rovno doma .Všetky sa učia vzájomne,ona sa o nich nikdy nestarala v tomto smere.Uz ako prváci na ZS zvládali učivo z 3-4 triedy,prosto "preskakuju" 2-3 ročníky
No aspon už viem ako sa to presne volá :)

doubledog

urcite nekasli na tie informacie o indigovej aure :)
skor by bolo vhodne, aby si to hlbsie skumal, vselico zaujimavejsie sa dozvies. mozes do tej oblasti nasmerovat aj svoju kreativitu.
kazdopadne, je jasne, ze nase skoly naozaj maju dost velke rezervy ohladne kreativity.
ale myslim, ze napriek tomu mas priestor ju vyuzivat, len musis najst sposob, ako.
takze venuj svoju energiu nie tomu, ako sa veci spravit nedaju, ale ako sa spravit daju a co mozes spravit ty osobne.
zbytocne budes minat energiu na nejake spory, setri si ju a minaj uvazenejsie na veci, ktore povazujes za spravne.
drzim palce :)

sweater*

sorry ze nemam pre teba ziadnu radu ale naozaj ma zaujima kde zobrali tu presnu hodnotu 34% brzdenia tvojeho potencialu? :D

odpovedam

suhlas so sejlou. ezotericke vymysly. radsej pracuj na svojej sebaucte a sebaistote. aj keby si bol indigove dieta (keby daco take existovalo), tak co to meni na veci? nic.

Sejla

to, ze ta nikto nechape, neznamena, ze mas indigovu auru:D ..ale, ze mas 16 rokov. Alebo proste to, ze si clovek. By si sa cudoval, kolko ludi sa citi nepochopenych. Kasli na tie blaboly o aure, to su vymysli, ktore rozsiruju ludia, co sa potrebuju citit specialne:)