Klub zdraveho zivotneho stylu

Príspevok v téme: Klub zdraveho zivotneho stylu
bebe25

Ahojte, pracujem v oblasti alternativnej mediciny zalozenej na 5000 rocnej tradicii cinskych cisarskych receptur, ktora aktualne vyuziva najmodernejsiu biotechnologiu. Venujem sa fytoterapii, psychoterapii, marketingovemu rozvoju prirodnej mediciny a najma edukacii o prevencii pred vznikom ochoreni, o tom, ako sme sami zodpovedni za svoje zdravie. Ak pochopime podstatu, ze zdravie je len rovnovahou medzi psychockou a fyzickou podstatou cloveka, sme na dobrej ceste zit stastny zivot. A o to nam predsa vsetkym ide :-)

bebe25

Vzdy je to ruka v ruke, fyzicke a psychicke su jednoducho prepojene, nemozno si vsak mysliet, ze len psychotreningom odstranime vsetky boliestky. Samozrejme su aj take pripady, ked clovek skutocne chcel a dokazal to. Len jednoduchymi vizualizaciami si odstranil neliecitelne choroby. Nie vsetci su vsak schopni uzdravit sa takymto sposobom. Mnohych ovladne negativita i ked si to neuvedomuju. Chcem pomoct vsetkym. ktori o pomoc stoja. Rada Vam poradim ako budem vediet.

[zruseny35]

Hmmm.....bebe25 ked už si sem napísala, mna by zaujímalo či naozaj ide o tu rovnovahu .Lebo poznam prípady,ktore sa uzdravili z ochorenia,ale nič po psychickej stránke nezmenili-niekde som totiž čítala,že choroba nám ukazuje čo je v našom živote zle a treba to odstraniť/zmeniť.A jasom svoj život obratila uplne naruby a s chorobou som pohla možno tak o "centimeter" .Tomu hovorím spravodlivosť :D
To len tak len okraj,nič v zlom :)