Detox proti akné zvnútra

Príspevok v téme: Detox proti akné zvnútra
Noro

Prosím o radu ktorú poznáte na detox o akné zvnútra čítal som mnoho teórii o tom ako treba liečiť akné zvnútra tvoria sa mi podkožné vyrážky čo značí liečba od vnútra .. myslím že niečo čo sa týka trávenia .. rád by som to skúsil napríklad zmesov byliniek alebo nejakým zázračným prírodným elixírom mnohí píšu o javorovom sirupe a citrónovej šťave viete o niečom aj vy ? cítim že som zahlienený preglgujem hlieny stále. ĎAKUJEM:)

balaj31

Ahojte, priklanam sa k tomu, ze treba skusit vylucit zo stravy veci, ktore mozu sposobovat alergie, ktore sa prejavia na kozi. Sama mam s tym skusenosti, vela vela rokov som mala problemi s pletou, aj take bolestive, a podla foodetective testu mi bolo zistene, ze muka, vajcia, laktozu v mlieku a hlavne kvasnice mi telo zle prijima. Vysadila som to a plet sa mi po 3 - 4 mesiacoch zlepsila. Telo sa zbavilo latok a zacalo sa cistit.Po case som skusila postupne opat pridat do mojej stravy tieto zlozky a bolo to lepsie. Telo akoby sa precistilo a vedelo s tym uz narabat. Jedine co ostalo, a to som aj citala a bavila sa o tom s ludmi, ktori maju,alebo mali tiez kozne problemi, tak su kvasnice.... obsiahnute v pecive, pive, vine, v kyslej kapuste...toto ked nejem, tak plet je cista. Akonahle porusim, hned na druhy den sa objavi akne. Skus vylucit kvasnice a uvidis. Za skusku nic nedas.

vitavi

Javorový cukor ti bude spôsobovať zápaly takmer rovnako ako cukor repný, mliečny alebo z medu. Zápalom a podkožným ložiskám hlienu a tuku sa vyhneš len vtedy, ak vyradíš tieto sladkosti a naviac nevhodné nasýtené tuky / aj tie z mlieka a mliečnych výrobkov/, bielu múku.
Zaraď vlákninu, ktorá prečisťuje a potraviny s dostatkom minerálov - celozrnné obilniny a zeleninu.
Tak sa ti napraví trávenie a zharmonizuje hormonálna činnosť, ktorá je narušená mliekom, mäsom a sladkosťami.

Matej

lienocka-33 mohol by som poprosiť, aby ste obmedzili navážanie sa do príspevkov ostatných prispievateľov?

Akceptuje sa samozrejme rozdielny názor, ale nie útok na užívateľa. Ak niekto napíše, že mlieko zahlieňuje a vy si myslíte opak napíšte to. Ale neútočte na jeho osobu a neosočujte ak má iný názor.

Ďakujem

odpovedam

lienocka, sama sa zapajas do diskusie, ale cudujes sa, ze na teba niekto reaguje? no dobre, pousmejem sa :-). noro odpoved dostal, detox je stravou nedosiahnutelny. tvojej invektivno-mentorskej retorike sice nerozumiem, ale nemyl si fakty s nazormi. pekny vecer.

[zruseny35]

Noro..javorový sirup a citronova šťava nieje detox-to je na spalovanie tukov,ide o hladovku.Ideš chudnuť? :)

tak..

mna mlieko a mliecne vyrobky teda zahlienuju a to mi nevyvrati nik, mam to odskusane uz dlhe roky. mam zle travenie a ked zjem hlavne vela syra tak na druhy den sa idem hlienmi zadrhnut.

odpovedam

lienocka a ja som vedecky pracovnik (momentalne nezavisly), aktivne publikujem aj v zahranici, takze karentovane zdroje a studie su pre mna samozrejme. nerozumiem, preco fakty povazujes za navazanie sa (pozri sa sama na svoj vlastny vyber slov), ale vedz, ze osobna skusenost by v ziadnom vyskume neobstala. jedine, ze by si dokazala izolovat vsetky vplyvy vratane dvojiteho zaslepenia, ale to v domacom prostredi nikdy nedocielis. a nemyl si korelaciu s kauzalitou. navyse, nie som chlap. overila si si, ze mlieko ako zahlienovac je mytus? ak najdes relevantnu karentovanu studiu, ze sa mylim, rada si svoj omyl priznam.

kikarika1

NORO

nemyslím si, že ti pomôže IBA detox na zmiznutie podkožných vyrážok....poznám osobne niekoho, kto s týmto mal dlhé roky problémy a nakoniec pomohlo až kozmetické liečenie (síce sa to hojilo chrastičkami, ale dnes nemá tá osoba ani stopu po podkožnej vyrážke)

odpovedam

nie, lienocka. rozummy clovek si veci overuje. ale nie na popularnych strankach a caspisoch, ale v relevantnych studiach a odbornych textoch. ale nebduem sa hadat, pretoze moja skusenost vravi, ze ak niekomu dam skalopevny dokaz, neuveri uz len z principu, ze si musi priznat chybu. veda zahlienenie nedokazala. "dokazali" to len ludia, co traduju nazory bez overenia. podobne sa siria hluposti o tom, ze clovek vyuziva 10% mozgu, ze jedna hemisfera mozgu je racionalna, druha kreativna, ze vecer sa pri chudunuti sacharidy nejedia atd.

odpovedam

lienocka, pitie mlieka nezahlienuje, je to mytus. stale sa vsak drzi v povedomi ludi, ved 100x opakovana loz sa berie za pravdu. pozri si studie, mlieko ako zahlienovac sa vyvratil. detox sa takisto nerobi stravou, ale dnes je to moderne slovicko, tak ho teraz dajme vsade...

akne je vacsinou vecou hormonov. ak nemas spravne fungujuci hormonalny system, tak ziaden "detox" to nespravi. zahlienenie je vecou mikrobov, radsej zajdi na kultivacne vysetrenie. ako sa chces liecit, ked nevies, co ti je?