Z ničoho nič nevládzem chodiť do schodov

Príspevok v téme: Z ničoho nič nevládzem chodiť do schodov
luciano

Bývam na 4. poschodí bez výťahu a výstup po schodoch mi nikdy nerobil problémy. Ale zrazu z ničoho nič mi to začalo robiť ťažkosti. Musím dlho odpočívať na každej podeste, aby som sa dostal hore. Podotýkam, že som invalidný dôchodca 54 ročný chorý na schizofréniu a depresiu. Užívam veľa druhov psychiatrických liekov, navyše užívam aj lieky na vysoký krvný tlak. Nie je tomu tak dávno, keď som sa venoval turistike, cykloturistike, lyžovaniu atď. Teraz jednoducho tieto športy nevládzem robiť.

luciano

Odhliadnuc od týchto problémov sa cítim po fyzickej stránke celkom zdravo. Nič ma nebolí, aj vylučovanie mám bez problémov, krv tam nie je. Nie som ani narkoman, ani fajčiar. Alkohol nepijem.
Som si myslel, že to môže byť niečo so srdcom, ale lieky na tlak beriem poctivo a tlak mám nízky. Ešte ma napadájú negatívne účinky psychiatrických liekov. Neviem, ak sa to bude zhoršovať, pôjdem k doktorovi, ako radí Philips...

RNG

Obieha hromada virusov, co poskodi traviaci proces a teda aj absorbciu zivin.
Lieky na tlak casto "zombifikuju" ludi, lebo znizuju vyrobu energie a hladiny CoQ-10.

dixit

trochu podrobnejšie by to chcelo popísať, v čom je problém. nohy? srdce? lapanie po dychu? či celková nevládnosť?

mohol by to byť príznak problémov so štítnou žľazou. utkvel mi v pamäti rozhovor s jednou herečkou, ktorá mala zvýšenú činnosť šž a práve toto tam spomínala:

"Strašne som sa potila a napokon mi začali odchádzať svaly. Kvokla som si, ale už som sa nedokázala postaviť. Bývam na treťom poschodí bez výťahu a domov som vyrúčkovala len povedľa zábradlia."

srdce87

ahoj ja mam to iste ale ja nevladzem ani prejst tri kilometre peso vtedy idem umriet vzdy idem autobusom a v poslednych dnoch uz ani po sidlisku nevladzem chodit hlavne do kopca musim aj dvakrat oddychovat co mi busi srdce asi mam tachykardiu ale bojim sa ist lekarovi bo by mi zistili nieco co nechcem tak vacsinu dna len sedim doma alebo lezim v posteli a som vecne unavena spim 10hodin v noci a takisto aj poobede v poslednom case...vsetci mi vravia ze som bleda ako smrtka, je mi vkuse zima a niekedy sa trasiem az zachvatovito ze to neviem ovladat ale som pri plnom vedomi len tu triasku neviem ovladat takisto aj nohy sa mi trasu v sede a pri chodzi podlamuju casto musim aj preslapovat ked stojim lebo nevydrzim dlho stat a takisto mi z nicoho nic trpnu koncatiny vacsinou prava ruka a jedna z noh-ze niekedy lava niekedy prava...obcas mi je tak zle na ulici ze mam strach ze odkvecnem a ze mi budu muset volat zachranku, ale to by som si posrala lebo keby mi urobia krvne testy tak by som bola nahrata hlavne txikologia